Αγνώριστος 20 χρόνια μετά το Big Brother ο Πρόδρομος - Η ανάρτηση μαζί με τον Ντάνο

Αν τον βλέπατε στον δρόμο δύσκολα θα τον αναγνωρίζατε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αγνώριστος 20 χρόνια μετά το Big Brother ο Πρόδρομος - Η ανάρτηση μαζί με τον Ντάνο

20 ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από το πρώτο Big Brother που πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας, στο οποίο γνωρίσαμε μία προσωπικότητα που έμεινε στον χρόνο, τον Πρόδρομο Καθηνιώτη.

Μπορεί μετά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι, ο Πρόδρομος να αποφάσισε να μην ασχοληθεί τόσο με τον χώρο της τηλεόρασης, ωστόσο όλοι όσοι είχαν παρακολουθήσει τον πρώτο «Μεγάλο Αδερφό», τον θυμούνται.

«Καλά κάνουν τα παιδιά και ξαναβγάζουν το Big Brother. Να κάνουμε και εμείς οι παλιοί λίγο επιτυχία! Να ξαναβγούμε και εμείς λίγο στην επιφάνεια! Όχι ότι δεν ήμασταν και δεν είμαστε, αλλά…», είχε πει ο Πρόδρομος πριν από μερικούς μήνες σε δηλώσεις του με αφορμή το νέο Big Brother που ξεκίνησε στη χώρα μας.

Σήμερα, ο Πρόδρομος έχει αφήσει την Αθήνα και έχει εγκατασταθεί στο νησί του, τη Σκόπελο, όπου μάλιστα έτυχε να συναντήσει πριν από λίγες μέρες και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Έτσι είναι σήμερα ο Πρόδρομος από το Big Brother

Πρόδρομος Big Brother σήμερα

"Έφαγε πόρτα" ο πρώτος παίκτης του Big Brother λίγο πριν την πρεμιέρα

Η πρεμιέρα του Big Brother στον ΣΚΑΪ αναμένεται να ξεκινήσει στις 27 Αυγούστου. Οι ετοιμασίες για την νέα τηλεοπτική σεζόν έχουν ξεκινήσει πυρετωδώς ενώ όπως είναι αναμενόμενο οι παίκτες πρόκειται να να μπουν σε καραντίνα διάρκειας 14 ημερών πριν την είσοδό τους στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού».

Η συμμετοχή όμως ενός φαίνεται πως έχει φέρει τα πάνω κάτω στην παραγωγή καθώς έχει προκαλέσει "μπελάδες". Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι από την Θεσσαλονίκη ενώ εργάζεται ως γυμναστής.

Ο ίδιος δεν είναι ακόμη σίγουρος για εμβόλιο κατά του κορωνοϊού με αποτέλεσμα η παραγωγή να μην μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα καθώς είναι όρος απαράβατος για την συμμετοχή των παικτών στο συγκεκριμένο ριάλιτι

Έτσι, η παραγωγή του ανακοίνωσε πως έχει περιθώριο μέχρι τις 13 Αυγούστου προκειμένου να κάνει το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnsonn ώστε να πάρει το εισιτήριο για την είσοδο στο σπίτι του Big Brother. Τέλος, αυτή τη σεζόν πρόκειται να δούμε άλλο ένα πρόσωπο - έκπληξη στο ριαλιτι.