Η φωτογραφία της Φαίης Σκορδά που αποκαλύπτει τις πλαστικές της - Ήταν όλα διαφορετικά

Το πριν και το μετά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η φωτογραφία της Φαίης Σκορδά που αποκαλύπτει τις πλαστικές της - Ήταν όλα διαφορετικά

Πολλές είναι οι κυρίες της ελληνικής showbiz και όχι μόνο που έχουν κάνει κάποια πλαστική επέμβαση για αισθητικούς ή και λόγους υγείας. Ανάμεσα τους και η Φαίη Σκορδά, η οποία στο ξεκίνημα της καριέρας της ήταν εντελώς διαφορετική στο πρόσωπο.

Η πιο κοινή πλαστική είναι αυτή της μύτης. Πολλές παρουσιάστριες αλλά και ηθοποιοί έχουν αλλάξει τη μύτη τους, όπως και η Χριστίνα Λαμπίρη αλλά και δεκάδες άλλες.

Πλαστικές λοιπόν, όπως είπαμε έχει κάνει και η Φαίη Σκορδά. Αν βάλεις δίπλα δίπλα τις φωτογραφίες πριν και μετά την επέμβαση καταλαβαίνει κανείς την αλλαγή. Η παρουσιάστρια αν και η ίδια το αρνείται, φαίνεται πως έχει κάνει πλαστικές σε μύτη και στήθος από ντοκουμέντα που διέρρευσαν.

Η Φαίη Σκορδά πριν και μετά τις πλαστικές

Η φωτογραφία της Φαίης Σκορδά που αποκαλύπτει τις πλαστικές της

Ασύλληπτο το κορμί της Φαίης Σκορδά χωρίς ρετούς - Χορεύει σε ξέφρενους ρυθμούς με animal print μαγιό

Τον ελεύθερο της χρόνο απολαμβάνει η Φαίη Σκορδά, κάνοντας τις καλοκαιρινές της διακοπές και χορεύοντας σε ξέφρενους ρυθμούς, πιο χαλαρή και ξεκούραστη από ποτέ. Μπορεί η φετινή τηλεοπτική χρόνια να ήταν δύσκολη και διαφορετική, μιας και ο Γιώργος Λιάγκας προστέθηκε ξαφνικά στο δυναμικό του Πρωινού, ωστόσο τέλος καλό όλα καλά και από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα τους απολαύσουμε ξανά.

Παρόλα αυτά, στην ομάδα της πρόκειται να δούμε αρκετές αλλαγές, μιας και στο φινάλε της εκπομπής ανακοινώθηκε μια σημαντική αποχώρηση.

Το ντόμινο των αποχωρήσεων όμως συνεχίστηκε, μιας και η Ελένη Μενεγάκη αρπάξε από την Φαίη το πιο ισχυρό χαρτί της!

Η παρουσιάστρια ωστόσο έβαλε προς το παρόν τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για λίγο στην άκρη και αποφάσισε να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές και να ξεκουραστεί.

Η ίδια, που είναι αρκετά ενεργή στα social media, μοιράστηκε πριν λίγη ώρα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram, ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε να χορεύει σε ξέφρενους ρυθμούς, φορώντας το εντυπωσιακό animal print μαγιό της.

Το κορμί της είναι ασύλληπτο και όπως φαίνεται έχει κάνει αρκετά μπάνια, μιας και είναι φουλ μαυρισμένη!