Αρετουσάριστη φωτογραφία της Ελένης Ράντου - Ακομπλεξάριστη μπροστά στον φακό

Έτσι είναι χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φίλτρων

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αρετουσάριστη φωτογραφία της Ελένης Ράντου - Ακομπλεξάριστη μπροστά στον φακό

Η Ελένη Ράντου είναι μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης και του θεάτρου. Έχει δει τεράστια επιτυχία παίζοντας σε δημοφιλής σειρές, όπως το Κωνσταντίνου και Ελένης που σίγουρα την έχει "σημαδέψει" με τον ρόλο της Ελένης Βλαχάκη.

Η ηθοποιός λοιπόν, διατηρεί στην προσωπική της ζωή χαμηλό προφίλ, θέλοντας να προστατεύσει την οικογένεια της και πιο συγκεκριμένα την κόρη της Νικολέττα που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της Βασίλη Παπακωνσταντίνου, η οποία πλέον είναι 25 χρονών.

Η αρετουσάριστη φωτογραφία της Ελένης Ράντου

Έχοντας ολοκληρώσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές, η Ελένη Ράντου απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο της με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Πρόσφατα βγήκε βόλτα με την Νικολέττα και δημοσίευσε επίσης φωτογραφία τους στα social media.

Εντελώς αμακιγιάριστη, με τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά και φορώντας ένα απλό μαύρο μπλουζάκι, η ηθοποιός πόζαρε στον φακό χωρίς ίχνος ρετούς.

Αρετουσάριστη φωτογραφία της Ελένης Ράντου

«Δεν θα έκανα ξανά το “Κωνσταντίνου και Ελένης”, νομίζω θα απογοητευόταν ο κόσμος»

H Ελένη Ράντου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show και μεταξύ άλλων μίλησε για την καριέρα της στην τηλεόραση και για την ξεκάθαρη απόφασή της να μην ξανακάνει το Κωνσταντίνου και Ελένης.

«Το θέατρο είναι η τέχνη του ανέφικτου κι εγώ είμαι πιο καλή στα υπερβατικά και όχι στα ρεαλιστικά, με αυτά πλήττω. Αν μπορούσα θα έκανα μόνο θέατρο. Από την άλλη την τηλεόραση πρέπει να τη δοκιμάσεις, δεν προτείνω σε κανέναν να μην τη δοκιμάσει.

Μου έμαθε πράγματα στην ταχύτητα που χρειάζεται να συλλάβεις πράγματα. Απλώς η υπέρβαση που ζητιέται στο θέατρο… Έρχεται το κοινό που ξέρει ότι βλέπει ένα ψέμα αλλά φεύγοντας έχει πειστεί ότι βλέπει μια αλήθεια. Το αγάπησα και με τα χρόνια κατάλαβα ότι αυτό είναι η δική μου ταυτότητα παρά τις τεράστιες επιτυχίες στην τηλεόραση. Είμαι για το θέατρο», είπε αρχικά.

«Αν δεν ήταν η καραντίνα δεν θα έκανα τηλεόραση. Ζορίζομαι πολύ. Όταν συνηθίζεις το θέατρο θες να ξεχάσεις την τηλεόραση. Δεν θα έκανα ξανά το “Κωνσταντίνου και Ελένης”, νομίζω θα απογοητευόταν ο κόσμος».

Αναφορικά με τις καταγγελίες, για τις οποίες έχει μιλήσει σε δηλώσεις της αρκετές φορές: «Οι εποχές είναι στρυμωγμένες και αποκαλυπτικές. Μέσα από όλο αυτό δεν μου αποκαλύφθηκαν μόνο τα συγκεκριμένα περιστατικά αλλά και πώς τα αντιμετώπισε ο κόσμος. Υπήρχε και κανιβαλισμός. Βγήκε μίσος και από τη μία και από την άλλη πλευρά και ήταν αγριευτικό και σοκαριστικό. Είτε έπαιρνες θέση είτε όχι ήταν μια στιγμή που εξέθετε τους πάντες. Όλοι ήταν εκτεθειμένοι γιατί έπεσε φως σε πολύ σκοτάδι και αυτό εξέθετε και αυτούς που το άκουγαν.

Είναι ένας χώρος που πρέπει να εκπαιδεύσεις τον εαυτός σου και από τη φύση του αντιδρά. Η μαθητεία και η κάθε δουλειά απαιτεί πειθαρχεία. Δεν είναι εύκολο σε κάθε σου στιγμή να υποδύεσαι έναν άλλον άνθρωπο, υπάρχουν άμυνες, είναι επώδυνο.

Δεν είναι άντε πάμε και γελάμε όπως νομίζει ο κόσμος. Είναι μια οδυνηρή εμπειρία η διαδικασία. Το ότι εμπιστεύεσαι την ψυχή σου σε έναν σκηνοθέτη, έναν παραγωγό, γιατί το αντικείμενο της δουλειάς σου είναι ο ίδιος σου ο εαυτός. Οπότε η κακοποίηση πονάει διπλά. Είναι πολύ εύκολο να παρεκκλίνει η προσπάθεια για ένα καλό αποτέλεσμα και να γίνει κακοποίηση. Είναι μια λεπτή γραμμή».

Η Ελένη Ράντου φοβήθηκε ότι τρελαίνεται όταν κατάλαβε ότι έχει κατάθλιψη. «Με τα χρόνια κατάλαβα ότι ήταν πολύ χρήσιμο και όταν έκανα μια κουβέντα με μια στιχουργό μου είπε ότι είναι στοιχείο ωριμότητας. Αυτό που με δίδαξε είναι ότι αν δεν τη φοβηθείς και την κάνεις εργαλείο μπορεί να σου μάθει σοφά πράγματα».