Έτσι ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου πριν το γάμο με τον Ευαγγελάτο και τις πλαστικές

Το πρόσωπο της χωρίς κανένα πείραγμα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έτσι ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου πριν το γάμο με τον Ευαγγελάτο και τις πλαστικές

Η Τατιάνα Στεφανίδου βρίσκεται ανάμεσα στις κυρίες της Ελληνικής showbiz που αποφάσισαν να κάνουν μερικές πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπο τους. Για παράδειγμα όπως η Νατάσα Θεοδωρίδου η οποία μάλιστα ήταν παντρεμένη και με τον Ανδρέα Φουστάνο

Η παρουσιάστρια ποτέ δεν έχει μιλήσει δημόσια για τις μικρές αλλαγές που έχει κάνει στο πρόσωπο της, ωστόσο, τα "πειράγματα" πάντα φαίνονται.

Να σημειώσουμε πως πριν από αρκετούς μήνες ένα σχόλιο της Τατιάνας Στεφανίδου «Τώρα είμαι πιο νέα», συγκρίνοντας το πρόσωπό της με φωτογραφία της τη χρονιά που ήταν 18 και 30 χρονών, είχε φέρει την αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα.

«Η Τατιάνα είναι 44 χρονών, είναι πολύ ωραία γυναίκα, δεν το συζητώ, αλλά δεν έχει ούτε μια ρυτίδα. Εμένα μου αρέσει ο άνθρωπος που μεγαλώνει να έχει και μία ρυτίδα. Πρέπει να σεβόμαστε το χρόνο που περνάει. Βλέπω και άλλες γυναίκες. Μη γίνουμε και Ντονατέλα Βερσάτσε! Είναι κρίμα. Εγώ είμαι υπέρ των μπότοξ, αλλά με ένα μέτρο. Δεν μπορεί ο 45άρης να μοιάζει με 20άρης. Εμένα θα μου άρεσε μία ρυτίδα στο πρόσωπό της, δεν μπορεί να μην έχει η Τατιάνα μία ρυτίδα στα 45», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Έτσι ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου πριν από τις πλαστικές

Τατιάνα Στεφανίδου πλαστική

Έτσι ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου πριν το γάμο με τον Ευαγγελάτο και τις πλαστικές

Πλαστικές Τατιάνα Στεφανίδου

Απίστευτο το κορμί της Τατιάνας Στεφανίδου - Έτσι είναι χωρίς ρετούς στα 51 της

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές απολαμβάνουν αυτό το διάστημα η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος. Μάλιστα, η πρώτη έχει ήδη μοιραστεί και πολλές φωτογραφίες της με μαγιό και έχουμε πάθει πλάκα με το κορμί της!

Το ζευγάρι επέλεξε για φέτος να κάνει σκαφάτες διακοπές και συγκεκριμένα τον γύρο των ελληνικών νησιών. Μερικοί προορισμοί που έχουν ήδη επισκεφθεί είναι η Ζάκυνθος, ο Γερολιμένας, η Πύλος και ο Καστός.

Αυτή τη φορά, οι δύο δημοσιογράφοι και παρουσιαστές επισκέφθηκαν το Μεγανήσι, απολαμβάνοντας τις ομορφιές και αυτού του νησιού.

Λίγο αργότερα, η Τατιάνα Στεφανίδου δημοσίευσε και μερικές φωτογραφίες από το συγκεκριμένο μέρος, στις οποίες την βλέπουμε να ποζάρει με ένα εντυπωσιακό ολόσωμο μαγιό.

Στην λεζάντα της ανάρτησης έγραψε χαρακτηριστικά: «Η μαγική ώρα…»