Ετοιμάζει μηνύσεις η Βασίλισσα Ελισάβετ εναντίον Μέγκαν και Χάρι

Σκάνδαλο στην Βασιλική οικογένεια! Τι συμβαίνει;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ετοιμάζει μηνύσεις η Βασίλισσα Ελισάβετ εναντίον Μέγκαν και Χάρι

Οι τεταμένες σχέσεις μεταξύ της οικογένειας του Πρίγκιπα Χάρι αλλά και της Βασιλικής οικογένειας συνεχίζονται για τα καλά παρόλο που έχει περάσει αρκετό καιρός από τότε που η Μέγκαν Μάρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι αποφάσισαν να φύγουν από το παλάτι.

Πιο συγκεκριμένα, ήταν ολοφάνερο πως η βασιλική οικογένεια θέλησε να κρατήσει εξαρχής χαμηλούς τους τόνους, κάτι όμως το οποίο πλέον είναι αρκετά δύσκολο. Υπάρχει ένα όριο για τα πόσα θα ανεχθεί η Βασίλισσα και η βασιλική οικογένεια και δεν μπορεί να υπερβεί αυτή τη στιγμή, σημειώνουν πηγές του παλατιού στην βρετανική εφημερίδα Sun. Το ζευγάρι, όπως λένε, θα ενημερωθεί δια νομικών εκπροσώπων ότι οι συνεχιζόμενες επιθέσεις δεν θα γίνουν ανεκτές.

Επιπλέον, η ομάδα των νομικών, σκέπτονται να στείλουν προειδοποιήσεις στον Εκδοτικό Οίκο (Penguin Random House), λέγοντας πως αν στο βιβλίο που ετοιμάζει ο πρίγκιπας Χάρι αναφερθούν σε συγκεκριμένα πρόσωπα ή τους κατηγορήσουν για οτιδήποτε ευθέως θα υπάρξουν νομικές συνέπειες.

Meghan Markle & Πρίγκιπα Harry : Όσα έδειξαν τα άστρα για την Λίλιμπετ Νταϊάν

Το πλήρες όνομα της μικρής πριγκίπισσας είναι Λίλιμπετ «Λίλι» Νταϊάν Μαουντμπάτεν – Ουίνσδορ. Το Diana, δόθηκε στη μνήμη της μητέρας του Harry ενώ το «Λίλι» είναι το όνομα της γιαγιάς Ελισάβετ.

Γεννήθηκε την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021, στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνιας και ανήκει στο ζώδιο του Διδύμου. Το όνομα θεωρήθηκε ως γέφυρα του ζεύγους προς την εξομάλυνση της σχέσης τους με την βασιλική οικογένεια.

Το Diana, δόθηκε στη μνήμη της μητέρας του Harry ενώ το «Λίλι» είναι το όνομα της γιαγιάς Ελισάβετ. Γεννήθηκε την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021, στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνιας και ανήκει στο ζώδιο του Διδύμου. Το όνομα θεωρήθηκε ως γέφυρα του ζεύγους προς την εξομάλυνση της σχέσης τους με την βασιλική οικογένεια.

Τι έδειξαν τα άστρα για το μέλλον της νεογέννητης πριγκίπισσας

βασιλική οικογένεια

Η γαλαζοαίματη οικογένεια της Αγγλίας που από τη δεκαετία του ’80 ζητά συμβουλές για τις γεννήσεις των παιδιών από αστρολόγους στράφηκαν ξανά στους ειδικούς για την χαρτογράφηση της ζωής της μικρής Lilibet .Σύμφωνα με την αστρολόγο της οικογένειας τα ονόματα «Lilibet» και «Diana» είναι βιβλικά καθώς το Lilibet σημαίνει «υπόσχεση του Θεού» ενώ το Diana σημαίνει στα εβραϊκά «παιδί του δεξιού χεριού».

Μένεται ίσως να είναι εκείνη που θα μετριάσει τις εντάσεις με το παλάτι.

Η ημέρα και η ώρα της γέννησής της δείχνουν ένα έξυπνο, πολυτάλαντο, γεμάτο θέληση παιδί και μια μελλοντική όμορφη και ευαίσθητη γυναίκα. Ο ήλιος στους Δίδυμους μας μαρτυρά την κοινωνικότητα της αφού πρόκειται να γίνει ιδιαίτερα ομιλητική και φιλική, αναγκαίο προσόν για κείνη. Όπως όλα δείχνουν είναι μια προσωπικότητα, γεμάτη αυτοπεποίθηση, καθόλα έτοιμη να ηγηθεί και να κερδίσει τους πάντες.

Η Σελήνη στον Κριό, την κάνει ανυπόμονη. Στην πάροδο του χρόνου όμως αυτό θα την κάνει μια ισχυρή γυναίκα τόσο σε κοινωνικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο προδίδει την στενή σχέση με τους γονείς της και τον μεγαλύτερο αδερφό της, τον Archie. Ωστόσο, ως ενήλικας, αυτό θα την οδηγήσει να προστατεύσει την προσωπική της ζωή από το οικογενειακό της περιβάλλον.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ο μεγάλος της αδελφός, ο Archie δεν θα είναι παρών όταν εκείνη νιώθει ανυπεράσπιστη.

Λόγω της επιρροής του Άρη στον Καρκίνο, τελικά εκείνη δεν δείχνει να μασά και θα εξελιχθεί σε μια γυναίκα- κυρία του εαυτού της, που είναι σε θέση να αναλάβει την ευθύνη για τις ενέργειές της και τις επιλογές της.

Τέλος, η Lilibet Diana έχει Πλούτωνα στον Αιγόκερω, γεγονός που δείχνει ότι έχει έναν πολύ υψηλό δείκτη επιτυχίας κυρίως λόγου της εργατικότητας που την διακατέχει και έτσι μπορεί να φέρει σε πέρας οτιδήποτε θελήσει να πετύχει επαγγελματικά ή προσωπικά.

Αναμφίβολα θα είναι μια προσωπικότητα που θα μας μαγνητίσει αφού ήδη μιλούν για αυτή μόλις λίγες μέρες από την γέννηση της.