Μάρκος Σεφερλής - Έλενα Τσαβαλιά: «Τα τελευταία 12 χρόνια γράφουν ότι χωρίζουμε και τελικά...»

Η δήλωση για το χωρισμό τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μάρκος Σεφερλής - Έλενα Τσαβαλιά: «Τα τελευταία 12 χρόνια γράφουν ότι χωρίζουμε και τελικά...»

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα τα τελευταία χρόνια που θέλουν τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά να χωρίζουν. Ωστόσο, κανένας από τους δυο δεν είχε βγει να κάνει κάποιο συγκεκριμένο σχόλιο, με τις αναρτήσεις με τις τρυφερές τους στιγμές να τα διαψεύδουν όλα.

Παρόλο που το τελευταίο διάστημα οι χωρισμοί και τα διαζύγια είναι πολλά, εκείνοι παραμένουν ερωτευμένοι. Την έναρξη των χωρισμών στην Ελληνική showbiz να σημεώσουμε, έκανε η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαίδη, ακολούθησε η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, στη συνέχεια ο Κώστας Καραφώτης με την Εύη Σαλταφερίδου, μετά ο Λάμπρος Χούτος με την Ματίνα Ζάρα, τη σκυτάλη πήρε η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη , ενώ πριν από λίγες ημέρες μετά από αποκλειστικό μας κάναμε γνωστό πως τέλος στη σχέση του έβαλε και ο Madclip με την επί 4 χρόνια σύντροφό του.

Η ατάκα του Σεφερλή για το χωρισμό του από την Τσαβαλιά

Και φέτος το καλοκαίρι το ζευγάρι μας δίνει μέσα από το Δελφινάριο αξέχαστες στιγμές. Μια από αυτές ήταν όταν ο Μάρκος Σεφερλής πέταξε απίστευτη ατάκα για τους χωρισμούς που έχουν σκάσει.

«Τα τελευταία 12 χρόνια όλο γράφουν ότι χωρίζουμε και τελικά χωρίζουν όλοι οι άλλοι. Έχει χωρίσει όλη η σόουμπιζ και έχει μείνει μόνο ο Σεφερλής και η Τσαβαλιά. Να τα λέμε αυτά», είπε και το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Μένει και την επόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1 ο Μάρκος Σεφερλής

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε τη φετινή σεζόν με το τηλεπαιχνίδι του 5x5, ο Μάρκος Σεφερλής ανανεώνει το ραντεβού του με τους τηλεθεατές του, καθώς θα βρίσκεται στον ΑΝΤ1 και την επόμενη σεζόν.

Ο Μάρκος Σεφερλής υπόσχεται γέλιο, κέφι και τρέλα x5 κι είναι έτοιμος να χαρίσει ξανά μοναδικές στιγμές ανάμεσα σε συγγενείς. Κάνει παιχνίδι με μαμάδες, μπαμπάδες, αδέλφια, ξαδέλφια, θείους, θείες, μπατζανάκηδες, κουνιάδες, πεθερικά και μοιράζει ξεκαρδιστικές ατάκες, αλλά και ένα έπαθλο πολλών χιλιάδων ευρώ.

Οι κανόνες απλοί: δύο ομάδες, δύο αντίπαλες οικογένειες, από 5 μέλη η κάθε μια, προσπαθούν να μαντέψουν τις δημοφιλέστερες απαντήσεις, σε καθημερινές ερωτήσεις.

Η ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους, περνάει στον τελικό γύρο, διεκδικώντας 5.000 ευρώ. Έχοντας το δικαίωμα να παίξει και στα επόμενα δυο επεισόδια, εφόσον συνεχίζει τις νίκες, η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει μέχρι και 15.000 ευρώ!

Ο Μάρκος Σεφερλής ξέρει πως η νέα σεζόν θα έχει γέλιο, κέφι και τρέλα x5! #ant1tv #5x5 #backstage #photoshooting #comingsoon #familygames #markosseferlis

Posted by ΑΝΤ1 on Wednesday, July 21, 2021