Στιγμές ευτυχίας για την Κατερίνα Στικούδη λίγο πριν γίνει μαμά - Στο πλευρό της ο Βαγγέλης Σερίφης

Η ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Κατερίνα Στικούδη λίγο πριν γίνει μαμά - Στο πλευρό της ο Βαγγέλης Σερίφης

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνει τον τελευταίο καιρό η αγαπημένη τραγουδίστρια, Κατερίνα Στικούδη, μιας και πέρα από την είδηση της εγκυμοσύνης της, σημειώνει και μία εξαιρετική πορεία στον χώρο της μουσικής μιας και κυκλοφορεί διαρκώς νέα τραγούδια σε συνεργασία με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη.

Έτσι λοιπόν, πριν από μερικές ώρες, ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως ένα από τα κομμάτια της, κατάφερε να φτάσει τις 3.000.000 προβολές στο Youtube.

Η ίδια δείχνει να είναι πραγματικά πολύ ευτυχισμένη με τα κομμάτια που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής και η ανοδική πορεία της δεν έχει τέλος!

Η ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη

Κατερίνα Στικούδη νέο τραγούδι

Η αποκάλυψη της Νάγια για την εγκυμοσύνη της Κατερίνας Στικούδη

Πρώτο το Youweekly.gr σας αποκάλυψε πως η αγαπημένη Κατερίνα Στικούδη περιμένει τον πρώτο καρπό του ερωτά της από τον σύζυγός της, Βαγγέλη. Μάλιστα η τραγουδίστρια είναι πάνω από 6 μηνών και παρ' ότι κρατάει σιγή ιχθύος μη θέλοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το γεγονός, φίλη αυτής, και συγκεκριμένα η Νάγια αποκάλυψε το μεσημέρι της Παρασκευής το φύλο του μωρού που περιμένει.

Η, επίσης, τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα του Καλοκαίρι not κι εκτός από τις λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη της Στικούδη, αναφέρθηκε και σε σχέσεις που διατηρούσε στο παρελθόν οι οποίες έπασχαν από κακοποιητική συμπεριφορά.

«Στην Αράχωβα, μου έχουν χτυπήσει στις 5 το πρωί την πόρτα στο ξενοδοχείο οι άνθρωποι που μου έκλεισαν το live για να μπουν στο δωμάτιό μου. Μόνο που δεν την έσπασαν» είπε.

«Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση από διάφορες απόψεις. Μετά το τελείωσα. Είμαι τυχερή που μετά τον χωρισμό δεν είχε συνέχεια» είπε.

«Άνοιξα το κομμωτήριο σκύλων για να φροντίσω διάφορα ζωάκια. Επειδή ασχολιόμουν μόνη μου στην καραντίνα με τον σκύλο μου και είπα να το κάνω και επαγγελματικά».

«Έστειλα στην Κατερίνα Στικούδη ευχές για το μωράκι της όταν έμαθα ότι είναι έγκυος. Έχω χαρεί πάρα πολύ για εκείνην, με το καλό . Περιμένει και αγοράκι από ό,τι έμαθα» είπε προδίδοντας το φύλο του μωρού.