Χαρές για την εγκυμονούσα Κατερίνα Στικούδη

Το βίντεο - ανακοίνωση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαρές για την εγκυμονούσα Κατερίνα Στικούδη

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η Κατερίνα Στικούδη, η οποία πέρα από την εγκυμοσύνη της, έχει να χαίρεται και για τις μεγάλες επιτυχίες που σημειώνει στην επαγγελματική της ζωή!

Αυτός φαίνεται πως είναι ο μήνας της, αφού η αγαπημένη τραγουδίστρια κυκλοφόρησε δύο κομμάτια τα οποία έγιναν αμέσως επιτυχίες και βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις του ελληνικού Youtube.

Βέβαια, πριν από λίγες ώρες, η Κατερίνα Στικούδη αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο στο οποίο κατά πάσα πιθανότητα προδίδει το νέο της επαγγελματικό βίντεο, το οποίο έχει να κάνει μάλλον με τη συμμετοχή της στο The Bachelor 4.

Προς το παρόν βέβαια δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση ωστόσο δεν αποκλείεται να δούμε την τραγουδίστρια στο νέο sequel της ταινίας.

Το βίντεο της Κατερίνας Στικούδη

Η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της Κατερίνας Στικούδη

Πρώτο το Youweekly.gr σας αποκάλυψε πως η αγαπημένη Κατερίνα Στικούδη περιμένει τον πρώτο καρπό του ερωτά της από τον σύζυγός της, Βαγγέλη. Μάλιστα η τραγουδίστρια είναι πάνω από 6 μηνών και παρ' ότι κρατάει σιγή ιχθύος μη θέλοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το γεγονός, φίλη αυτής, και συγκεκριμένα η Νάγια αποκάλυψε το μεσημέρι της Παρασκευής το φύλο του μωρού που περιμένει.

Η, επίσης, τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα του Καλοκαίρι not κι εκτός από τις λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη της Στικούδη, αναφέρθηκε και σε σχέσεις που διατηρούσε στο παρελθόν οι οποίες έπασχαν από κακοποιητική συμπεριφορά.

«Στην Αράχωβα, μου έχουν χτυπήσει στις 5 το πρωί την πόρτα στο ξενοδοχείο οι άνθρωποι που μου έκλεισαν το live για να μπουν στο δωμάτιό μου. Μόνο που δεν την έσπασαν» είπε.

«Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση από διάφορες απόψεις. Μετά το τελείωσα. Είμαι τυχερή που μετά τον χωρισμό δεν είχε συνέχεια» είπε.

«Άνοιξα το κομμωτήριο σκύλων για να φροντίσω διάφορα ζωάκια. Επειδή ασχολιόμουν μόνη μου στην καραντίνα με τον σκύλο μου και είπα να το κάνω και επαγγελματικά».

«Έστειλα στην Κατερίνα Στικούδη ευχές για το μωράκι της όταν έμαθα ότι είναι έγκυος. Έχω χαρεί πάρα πολύ για εκείνην, με το καλό . Περιμένει και αγοράκι από ό,τι έμαθα» είπε προδίδοντας το φύλο του μωρού.