Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Μαρία Βοσκοπούλου: "Ραγίζει" καρδιές με την ανάρτηση της για τον Τόλη Βοσκόπουλο

Για τις 40 μέρες που πέρασαν από την μέρα που έφυγε από την ζωή

Μαρία Βοσκοπούλου:
News 27.08.2021 21:34
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Σάραντα μέρες έχουν κιόλας περάσει από τον μέρα που έφυγε από την ζωή ο Τόλης Βοσκόπουλος. Με αφορμή το λυπητερό αυτό γεγονός, η Μαρία Βοσκοπούλου προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση.

Η οικογένεια του σπουδαίου τραγουδιστή έχει βυθιστεί στο πένθος και καθημερινά τους λείπει όλο και περισσότερο ο άνθρωπος τους, ενώ δεν περνά μέρα που να μην τον σκέφονται, με την κόρη και την σύζυγο του να είναι συντετριμμένες στο μνημόσυνο του.

Πριν λίγη ώρα, η κόρη του, Μαρία, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν στην οποία ποζάρουν αγκαλιασμένοι και έγραψε χαρακτηριστικά: “Σ’ αγαπώ και μου λείπεις”.

Η φωτογραφία της Μαρίας Βοσκοπούλου με τον πατέρα της, Τόλη

Μαρία Βοσκοπούλου 'Ραγίζει' καρδιές με την ανάρτηση της για τον Τόλη Βοσκόπουλο

Ποιοι είναι οι νόμιμοι κληρονόμοι του Τόλη Βοσκόπουλου

Ωστόσο, μετά τον θάνατο του σπουδαίου τραγουδιστή και την μεγαλοπρεπή κηδεία του, στην οποία παρευρέθηκε όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος, το αμέσως επόμενο θέμα συζήτησης των μίντια ήταν το πως είχε μοιράσει τη διόλου ευκαταφρόνητη ακίνητη περιουσία του, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού YES!

Τα σενάρια για την κρυφή διαθήκη του Τόλη ήταν πολλά και οι φήμες για την μεγάλη κληρονομιά που άφησε πίσω του, έντονες.

Βοσκόπουλος διαθήκη περιουσία

Πολλοί αναρωτήθηκαν ποιος κληρονομεί και τι, σε ποιους ο αξέχαστος καλλιτέχνης άφησε ότι είχε και δεν είχε, καθώς και αν αυτή η περιβόητη μυστική διαθήκη που φημολογείται ότι υπάρχει περιελάμβανε και άλλους εκτός από την γυναίκα του και την μοναχοκόρη τους.

Καθώς, λοιπόν, ένα πέπλο μυστηρίου είχε απλωθεί γύρω από το αν η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου είναι οι μοναδικές κληρονόμοι του αξέχαστου τραγουδιστή, έγκυρες πληροφορίες του περιοδικού YES αναφέρουν πως ο Τόλης ποτέ του δεν έκανε διαθήκη, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν χρειάστηκε να φτιάξει.

Μετά την τακτοποίηση των υπέρογκων οφειλών του προς το δημόσιο, οι οποίες με τις προσαυξήσεις είχαν ξεπεράσει τα 8,000,000 ευρώ, όπως αποκαλύφθηκε, προκαλώντας του μεγάλη πίεση και στεναχώρια, ο Βοσκόπουλος φρόντισε να γράψει τα πάντα στην αγαπημένη του θυγατέρα:

Ότι σπίτια, κτίρια το απέμειναν, τα χρήματα που είχε στον τραπεζικό του λογαριασμό, καθώς και τα πνευματικά δικαιώματα από τα τραγούδια και τις ταινίες.

Η περιουσία που άφησε πίσω του ο αξέχαστος τραγουδιστής είναι μεγάλη κι αυτό άλλωστε ήταν και το πλεονέκτημά του, σύμφωνα με τον συμβολαιογράφο αλλά και δικηγόρο του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τόλης Βοσκόπουλος: Το μυστικό ντοσιέ με τις χειρόγραφες σελίδες - Οι αποκαλύψεις λίγο πριν το τέλος του

Συγκίνησε ο Πάνος Κιάμος - Τίμησε τον Βοσκόπουλο τραγουδώντας τις επιτυχίες του

Share