Μετά από τους Κου Κου με Καραβάτου - Κατσούλη, πάει στο Dancing with the Stars

Ο λόγος για...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μετά από τους Κου Κου με  Καραβάτου - Κατσούλη, πάει στο Dancing with the Stars

Παρελθόν από το STAR είναι η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης όπως και η εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου. Ακόμη και σχεδόν όλοι οι συνεργάτες τους αποχώρησαν από το κανάλι, εκτός ενός μόνο προσώπου.

Ο λόγος για την Τζώρτζια Γεωργίου! Η δημοσιογράφος σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, είναι από τα πρώτα κορίτσια που δέχτηκαν πρόταση για το Dancing with the stars και φαίνεται πως ήταν πολύ θετική.

Έτσι λοιπόν, θα έχει λοιπόν διπλό ρόλο στο κανάλι του STAR, αφού θα χορεύει κάθε Κυριακή, ενώ από Δευτέρα έως Παρασκευή θα βρίσκεται στην καινούργια πρωινή εκπομπή του σταθμού με πρόσωπα «βόμβα».

Πότε έρχεται στους δέκτες μας το Dancing with the stars

Το Star σκέφτεται πολύ σοβαρά το «Dancing with the Stars» να μεταδοθεί σε νέα ημέρα. Σύμφωνα με την Real Life οι σκέψεις για το κανάλι λένε να αφήσει εκτός την Κυριακή ώστε να μην τεθεί κάποια σύγκριση ανάμεσα στο κανάλι του Star και του ΑΝΤ1.

Το σενάριο που επικρατεί μέχρι στιγμής είναι ότι το project θα μπει την Παρασκευή κάνοντας μια ιδιαίτερη ανατροπή καθώς όταν το πρόγραμμα είχε προβληθεί στην συχνότητα του ΑΝΤ1 το βλέπαμε κάθε Κυριακή.

Μάλιστα, το Star θεωρεί πως το δυνατό τους χαρτί και για φέτος θα είναι η Βίκυ Καγιά καθώς θα την δούμε σε ρόλο παρουσιάστριας στο νέο project του καναλιού της Κηφισιάς.

Τα τρία πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στο «ναι» για το DWTS

Την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν το αγαπημένο “Dancing With the Stars” επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Star.

Παρουσιάστρια όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και λίγο καιρό πρόκειται να είναι η Βίκυ Καγιά, ενώ αποκαλύφθηκαν και τα πρώτα ονόματα που βρίσκονται σε συζητήσεις για το σόου χορού.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και η Τόνια Σωτηροπούλου έχουν κάνει συζητήσεις με την παραγωγή χωρίς να έχουν ακόμα κλειδώσει τη συμμετοχή τους.

Μάλιστα,, η Εβελίνα Νικόλιζα αποκάλυψε ότι και η μητέρα της, Μπέσσυ Αργυράκη είναι πιθανόν να συμμετέχει στο φετινό “Dancing With the Stars”.