Δανάη Μπάρκα: Η συγκλονιστική αποκάλυψη λίγο πριν την πρεμιέρα - «Συνειδητοποιήσαμε πόσα...»

Έρχεται πιο ανανεωμένη από ποτέ

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: Η συγκλονιστική αποκάλυψη λίγο πριν την πρεμιέρα - «Συνειδητοποιήσαμε πόσα...»

Το μεγάλο κανάλι «MEGA» φαίνεται πως όλους τους καλούς τους χωράει καθώς η Δανάη Μπάρκα μαζί με την αγαπημένη της ομάδα όπου μέσα σε αυτήν προστέθηκαν και νέα πρόσωπα θα συνεχίσει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Όπως είναι αναμενόμενο οι ετοιμασίες έχουν ξεκινήσει για τα καλά προκειμένου όλα να είναι υπό έλεγχο λίγο πριν ξεκινήσουν. Μάλιστα, η εκπομπή «Πάμε Δανάη» από την φετινή σεζόν θα αλλάξει την ώρα αφού παίρνει την σκυτάλη από την νέα εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Merga Καλημέρα» όπου και θα ξεκινάει στις 11 το πρωί.

Η Δανάη Μπάρκα είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς καθώς δημοσιεύει διάφορες προσωπικές της στιγμές από την καθημερινότητά της αλλά της αρέσει επίσης να κρατά επαφές και με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, η παρουσιάστρια θέλησε να εξομολογηθεί πως είναι παρασκηνιακά. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά μέσα από την ανάρτησή της στο Instagram: «Άρχισαν γυρίσματα για την δεύτερη σεζόν της εκπομπής Κι ενώ το καλοκαίρι ήταν δύσκολο κι ενώ περάσαμε πολλά, κι ενώ αγχωθήκαμε, φοβηθήκαμε, απογοητευτήκαμε, τσαντιστήκαμε με όλα αυτά που έγιναν, αντιλήφθηκα άλλη μια φορά πόσο σπουδαίο πράγμα είναι η αλληλεγγύη, η ανθρωπιά και η συνεισφορά.

Συνειδητοποιήσαμε όλοι πόσα θαύματα μπορούν να συμβούν αν είμαστε ενωμένοι και θέλουμε το καλό του διπλανού μας. Ποσό υπέροχο πράγμα είναι να είμαστε καλοί και ωραιοι άνθρωποι. Φέτος λοιπόν,η χαρά μου είναι ακόμα μεγαλύτερη που ξεκινάμε σιγά σιγά τις ετοιμασίες για να πίνουμε καφέ μαζί,να γελάμε δυνατά,να μαθαίνουμε ιστορίες,να ανταλλάσουμε απόψεις, να γνωρίζουμε ανθρώπους,να μαγειρεύουμε,να ταξιδεύουμε και να γινόμαστε όλοι μαζι..ένα

Γιατί από φέτος όλοι είμαστε λίγο καλύτεροι άνθρωποι, και στο τέλος θα τον αλλάξουμε τον κόσμο και θα ομορφύνει. Όπως λέει και η γιαγιά Τούλα…μοιρασμένη χαρά=διπλή χαρά,μοιρασμένος πόνος=μισός πόνος. Να χαμογελάμε,να αγαπαμε,να ελπίζουμε,να ονειρευόμαστε,να απολαμβάνουμε και να μοιραζόμαστε. Φέτος,θα μοιραστούμε μόνο ωραίες στιγμές Με την ομορφότερη -μέσα & έξω- ομάδα που θα μπορούσαμε να έχουμε».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα

Πάμε Δανάη: Αυτός είναι ο νέος κούκλος σεφ της εκπομπής - Η πρώτη φωτογραφία με την Μπάρκα

Σε λίγες μέρες, η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα πρόκειται να κάνει πρεμιέρα, με την ομάδα της να είναι πλήρως ανανεωμένη. Μάλιστα, και ο σεφ της εκπομπής είναι ένα νέο πρόσωπο.

Πριν λίγο καιρό, η όμορφη παρουσιάστρια είχε προχωρήσει στην πρώτη της ανάρτηση με τα πρόσωπα που θα την πλαισιώνουν.

Αυτή τη φορά, η ίδια θέλησε να μας αποαλύψει και τον σεφ της πρωινής της εκπομπής, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια κοινή τους φωτογραφία.

Αυτός είναι ο νέος σεφ του Πάμε Δανάη

Ο λόγος για τον Τίμο Ζαχαράτο.

Στην λεζάντα, η Δανάη έγραψε χαρακτηριστικά: «Και από εδώ ο ΣΕΦ ΜΑΣ! ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ! @__timaros__ όνομα και πράγμα».