Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φωτογραφίες από το σπίτι Λασκαράκη - Σουλτάτου! Το τεράστιο τζάκι και ο κήπος με το γκαζόν

Έτσι είναι μέσα και έξω

Φωτογραφίες από το σπίτι Λασκαράκη - Σουλτάτου! Το τεράστιο τζάκι και ο κήπος με το γκαζόν
News 29.08.2021 11:07
Από Ελένη Ζουγανέλη

Έναν όμορφο έρωτα με τον Λευτέρη Σουλτάτο ζει η Βάσω Λασκαράκη εδώ και μερικά χρόνια. Μπορεί το διαδίκτυο να την θέλει έγκυο μετά από μια φωτογραφία που δημοσίευσε, ωστόσο η ίδια επιθυμεί να κρατά την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο.

Το ζευγάρι έχει στεγάσει την αγάπη του σε ένα πανέμορφο σπίτι στην Κηφισιά που είναι περισσότερο κοντά στην φύση, μιας και παντού έξω από τα παράθυρα τους βλέπουν πράσινο.

Στιγμιότυπα από το σπίτι τους έχουμε δει αρκετές φορές αφού η Βάσω Λασκαράκη συχνά δημοσιεύει χαλαρές στιγμές στο σπίτι, όπως για παράδειγμα όταν απολαμβάνει τον καφέ της ή μαγειρεύει. Ακόμη και από τα παιχνίδια με το σκύλο της στον τεράστιο κήπο που διαθέτει η μονοκατοικία.

Όπως λοιπόν έχουμε δει, το εσωτερικό του κυμαίνεται σε ζεστά χρώματα και κυρίως στο σαλόνι, στο οποίο έχουν και τεράστιο τζάκι για τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Η κουζίνα επίσης είναι μεγάλη και σε καφέ χρώμα με άνετο πάγκο για τις μαγειρικές τους Λευτέρη Σουλτάτου.

Στην καραντίνα το ζευγάρι προτιμούσε να περνάει το χρόνο του εντός των θυρών χωρίς να κάνουν πολλές μετακινήσεις 6, μιας και το σπίτι τους είναι πολύ ωραίο και άνετο για τα παιχνίδια ειδικά με την κόρη της ηθοποιού.

Φωτογραφίες από το σπίτι Σουλτάτου - Λασκαράκη στην Αθήνα

Φωτογραφίες από το σπίτι Λασκαράκη - Σουλτάτου

Φωτογραφίες από το σπίτι Λασκαράκη

Φωτογραφίες από την μονοκατοικία Λασκαράκη - Σουλτάτου

Κουζίνα Βάσως Λασκαράκη

Σπίτι Λασκαράκη και Σουλτάτου

Λασκαράκη δωμάτιο κόρης

Ονειρικό το σπίτι του Σουλτάτου στην Κρήτη - Σαν βασιλικός ο κήπος

Η ηθοποιός λοιπόν, τα καλοκαίρια της τα περνάει στην πανέμορφη Κρήτη, στον τόπο καταγωγής του αγαπημένου της συζύγου και δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει δείξει μέσα από αναρτήσεις στο Instagram το σπίτι του που είναι ονειρικό.

Όπως μπορούμε να διακρίνουμε πρόκειται για μονοκατοικία με τεράστια αυλή που μοιάζει βασιλική. Έχει μπάρμπεκιου και πολλά λουλούδια παντού. Όσον αφορά το εσωτερικό και συγκεκριμένα το σαλόνι, κυμαίνεται σε ουδέτερες αποχρώσεις και είναι μεγάλο.

Βάσω Λασκαράκη σπίτι Λευτέρη Σουλτάτου στην Κρήτη

Κρήτη σπίτι Λευτέρη Σουλτάτου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αυτή είναι η πρώην σύζυγος του Λευτέρη Σουλτάτου - Παντρεύτηκαν το 2014

Κορμάρα η Βάσω Λασκαράκη - Η φωτογραφία με μαγιό

Share