Big Brother: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την νέα παίκτρια - έκπληξη

Ποια είναι;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την νέα παίκτρια - έκπληξη

Το Big Brother πρόκειται να κάνει σήμερα 29/8 πρεμιέρα και αναμένεται να είναι απολαυστικό. Οι 14 παίκτες που μπαίνουν στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού ανακοινώθηκαν και επίσημα και ανάμεσα τους είδαμε πρόσωπα που έχουν βγει ξανά στην τηλεόραση.

Το βιογραφικό και όσα δεν γνωρίζαμε για την Ελένη Σπανού

Ανάμεσα στους 14 παίκτες βρίσκεται κι η Ελένη Σπανού η οποία είναι 23 ετών και κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη. Η ιστορία που έχει να μοιραστεί μέσα από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού πρέπει να είναι συγκλονιστική καθώς θέλει να δώσει ένα μήνυμα κατά της γυναικείας κακοποίησης αλλά και του bullying, των οποίων θύμα έχει υπάρξει και η ίδια.

Παίκτρια Big Brother

Μάλιστα, ζει με τους παππούδες της και εργάζεται σε καφέ μπαρ. Επιπλέον, έχει σπουδάσει μακιγιάζ ενώ φέτος παίρνει το πτυχίο της ως βρεφονηπιοκόμος. Είναι ευαίσθητη αλλά όχι αδύναμη και κλαίει συχνά. Ταυτόχρονα δηλώνει «η χειρότερη μαγείρισσα που θα περάσει από το Big Brother» καθώς ξέρει να κάνει τοστ… και αυτό με το ζόρι!

Big Brother: Κυκλοφορεί ροζ βίντεο παίκτριας που θα δούμε στον δεύτερο κύκλο

Σάλος επικρατεί με μια είδηση που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και αφορά παίκτρια του Big Brother. Μπορεί στον πρώτο κύκλο να είχε απασχολήσει πολύ η Σοφία Δανέζη και η Χριστίνα Ορφανίδου (Δείτε λεπτομέρειες) με τα ακατάλληλα βίντεο που είχαν διαρρεύσει οι πρώην σύντροφοι τους για να τις εκδικηθούν, ωστόσο ακόμη μια παίκτρια θα βρεθεί στο προσκήνιο.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει το sportdog, φαίνεται πως παίκτρια που ήδη βρίσκεται στο ξενοδοχείο σε καραντίνα για να μπει μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, έχει γυρίσει ερασιτεχνικό βίντεο (amateur) που κυκλοφόρησε μέσα από γνωστή εταιρεία παραγωγής το 2013

Αν τελικά η πληροφορία αυτή ισχύει κατά 100%, τότε πολύ πιθανό είναι η παίκτρια να μην συνεχίσει στο Big Brother, μιας και υπάρχουν επιλαχόντες παίκτες έτοιμοι μέχρι την τελευταία στιγμή για να μπουν στο σπίτι.

Κυκλοφορεί ροζ βίντεο παίκτριας του Big Brother

"Έφαγε πόρτα" ο πρώτος παίκτης του Big Brother λίγο πριν την πρεμιέρα

Η πρεμιέρα του Big Brother στον ΣΚΑΪ αναμένεται να ξεκινήσει στις 27 Αυγούστου. Οι ετοιμασίες για την νέα τηλεοπτική σεζόν έχουν ξεκινήσει πυρετωδώς ενώ όπως είναι αναμενόμενο οι παίκτες πρόκειται να να μπουν σε καραντίνα διάρκειας 14 ημερών πριν την είσοδό τους στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού».

Η συμμετοχή όμως ενός φαίνεται πως έχει φέρει τα πάνω κάτω στην παραγωγή καθώς έχει προκαλέσει "μπελάδες". Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι από την Θεσσαλονίκη ενώ εργάζεται ως γυμναστής.

Ο ίδιος δεν είναι ακόμη σίγουρος για εμβόλιο κατά του κορωνοϊού με αποτέλεσμα η παραγωγή να μην μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα καθώς είναι όρος απαράβατος για την συμμετοχή των παικτών στο συγκεκριμένο ριάλιτι

Έτσι, η παραγωγή του ανακοίνωσε πως έχει περιθώριο μέχρι τις 13 Αυγούστου προκειμένου να κάνει το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnsonn ώστε να πάρει το εισιτήριο για την είσοδο στο σπίτι του Big Brother. Τέλος, αυτή τη σεζόν πρόκειται να δούμε άλλο ένα πρόσωπο - έκπληξη στο ριαλιτι.