Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά πρώην παίκτης του Survivor

Θα βάλει "φωτιά" η πρεμιέρα του στον ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά πρώην παίκτης του Survivor

Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκινά και τις τελευταίες ετοιμασίες για την μεγάλη του πρεμιέρα κάνει και ο Νίκος Μουτσινάς. Με την Ιωάννα Μαλέσκου να ανοίγει το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ σήμερα, στη συνέχεια θα ακολουθήσει και ο παρουσιαστής, έχοντας στο πλευρό του έναν πρώην παίκτη του Survivor.

Έναν πρώην παίκτη μάλιστα, που θα βάλει "φωτιά" στην τηλεθέαση. Ο ίδιος έχε συζητηθεί πάρα πολύ τόσο λόγω της προσωπικής του ζωής, όσο και λόγω του χαρακτήρα που είχε μέσα στο ριάλιτι.

Αυτός είναι ο πρώην παίκτης του Suvivor που πάει στον Νίκο Μουτσινά

Ο λόγος για τον Σάκη Κατσούλη! Όπως διάφορα δημοσιεύματα αναφέρουν θα είναι ο καλεσμένος της πρεμιέρας του που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου. Μπορεί στην Ιωάννα Μαλέσκου σαν συνεργάτης να μην πήγε, αφού ούτε που τον ενημέρωσαν, ωστόσο, όπως φαίνεται στον ΣΚΑΙ θα πάει.

Ο Νίκος Μουτσινάς τις προηγούμενες μέρες απόλαυσε τις διακοπές του στη Σαμοθράκη μαζί με την καλή του φίλη, Ζέτα Μακρυπούλια και τώρα πια έχει επιστρέψει στην Αθήνα για να αναλάβει σιγά σιγά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Η Σίσσυ Χρηστίδου "έκλεψε" το πιο δυνατό χαρτί της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά

Η νέα τηλεοπτική σεζόν πρόκειται να έχει αρκετό ενδιαφέρον καθώς θα φέρει πολλές αλλαγές αλλά και πολλά "φρέσκα" πρόσωπα τα οποία θα μπουν στην καθημερινότητά μας. Ένα πρόσωπο από τα πολλά τα οποία επέλεξαν στην νέα τηλεοπτική σεζόν να αλλάξουν στέγη είναι κι εκείνο το οποίο αποφάσισε να ενταχθεί στην ομάδα της Σίσσυς Χρηστίδου αφού πρώτα αποχώρησε από την εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι".

Ο λόγος είναι για τον Φίλιππο Ιωάννου ο οποίος διαχειριζόταν το λογαριασμό στο Instagram ενώ ο ίδιος θα αναλάβει τα social media της Σίσσυς Χρηστίδου. Μάλιστα, η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Σίσσυς Χρηστίδου στο Instagram.