Σούσουρο με τη νέα ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη

Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σούσουρο με τη νέα ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη βρίσκεται στη λίστα με τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στον χώρο του θεάματος, το 2005, παίρνοντας μέρος στα καλλιστεία όπου εξελέγη Μις Ελλάς. Έπειτα, εκπροσώπησε τη χώρα στο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Μις Κόσμος και ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο, κάνοντας κυρίως φωτογραφήσεις για περιοδικά. Μέσα στην ίδια χρονιά, έκανε τα πρώτα της βήματα και στην τηλεόραση με το όνομα της να γίνεται γνωστό στο ευρύ κοινό.

Λίγα χρόνια αργότερα και έχοντας δει επιτυχία, το 2011 βγάζει το πρώτο της τραγούδι με τίτλο «Tώρα» σε συνεργασία με το συγκρότημα Lava. Από τότε μέχρι και σήμερα συνεχίζει την καριέρα της στο τραγούδι και πολλά από τα κομμάτια της μετρούν εκατομμύρια προβολές στο Youtube.

Πρόσφατα λοιπόν, έβγαλε δυο νέα hit, τα οποία δεν άργησαν να γίνουν viral. Οι φωτογραφίες της μάλιστα, από την επίσημη φωτογράφιση για την κυκλοφορία τους είναι απίστευτες.

Αυτή είναι η νέα ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη

Μπορεί η Κατερίνα Στικούδη να περιμένει το πρώτο της παιδάκι, ωστόσο ακόμη δεν το έχει ανακοινώσει και στο Instagram δημοσιεύει φωτογραφίες της που κρύβει την κοιλίτσα της. Όπως έκανε λογικά και με την παρακάτω, όπου είναι πραγματικά θεά με το κορμί της να είναι αξιοζήλευτο. Τα σχόλια μάλιστα, των διαδικτυακών της φίλων ήταν εκατοντάδες.

Τα μυστικά της Κατερίνας Στικούδη για να παραμένει στα κιλά της

Η Κατερίνα Στικούδη, η οποία σε λίγες εβδομάδες θα γίνεται για πρώτη φορά μαμά, πάντα διέθετε ένα απίστευτο κορμί, καθώς μην ξεχνάμε κιόλας πως το 2005 παίρνοντας μέρος στα ελληνικά καλλιστεία, εξελέγη Μις Ελλάς. Ωστόσο, για να το διατηρήσει καλλίγραμμα προσέχει την διατροφή της, ενώ κάνε τακτική γυμναστική.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της διατροφή που ακολουθεί, έχει και μερικά "μυστικά". Τα DO και DON'T που δεν ξεχνάει ούτε λεπτό!

Αυτή είναι η διατροφή της Κατερίνας Στικούδη

Πρωινό

1 χυμός, 1 τοστ ή δημητριακά με μέλι ή 1 μεγάλη φρουτοσαλάτα ή 1 smoothie με γιαούρτι, γάλα και φρούτα.

Δεκατιανό

1 μπάρα δημητριακών ή 1 φρούτο.

Μεσημεριανό

Λαδερό ή κοτόπουλο ή ψάρι με ένα μπολ πράσινη σαλάτα ή χωριάτικη χωρίς πολύ λάδι.

«Αποφεύγω το ψωμί, και δεν πίνω πολύ νερό ταυτόχρονα με το γεύμα. Συνοδεύω το μεσημεριανό μου με μία από τις παραπάνω σαλάτες και φυσικά τα αγαπημένα μου μανιτάρια πλευρώτους», αναφέρει.

Απογευματινό

1 γιαούρτι με αμύγδαλα και αποξηραμένα φρούτα.

Βραδινό

Το ίδιο με το μεσημεριανό σε μικρότερη ποσότητα.

«Αν είμαι σπίτι, θα φάω περίπου όπως και το μεσημέρι. Μία μερίδα από το φαγητό της ημέρας και μία σαλάτα. Γενικά, αποφεύγω τα τηγανητά το βράδυ. Αν είμαι έξω θα επιλέξω ένα μενού πρωτεΐνης, γιατί ακόμα κι αν φάω πολύ αργά δεν αποθηκεύεται ως λίπος στον οργανισμό», τονίζει χαρακτηριστικά.

Αυτά είναι τα DO και DON'T

Do

  • -Μην αμελείς το πρωινό
  • -Μην τρως βραδινό μετά τις 9
  • -Πίνε άφθονο νερό (2 με 3 λίτρα την ημέρα)
  • -Πες «όχι» στα αναψυκτικά
  • -Κοιμήσου σωστά
  • -Αλκοόλ με μέτρο

Don’t

  • -Ψωμί
  • -Φρούτα και υδατάνθρακες μετά τις 6 το απόγευμα
  • -Λιπαρά
  • -Τηγανητά
  • -Γλυκά