Μετά τον Πέτρο Συρίγο αυτός είναι ο κούκλος μάγειρας που θα έχει στο πλευρό της η Ελένη Μενεγάκη

Είχαν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μετά τον Πέτρο Συρίγο αυτός είναι ο κούκλος μάγειρας που θα έχει στο πλευρό της η Ελένη Μενεγάκη

Όλα έτοιμα φαίνεται πως είναι για τη νέα εκπομπή που θα αναλάβει η Ελένη Μενεγάκη στο Mega. Μμέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές όλες οι λεπτομέρειες για τους συνεργάτες που θα έχει στο πλατό της η έμπειρη παρουσιάστρια, με το θέμα του μάγειρα να είναι από τα πιο «καυτά» μιας και ο τελευταίος που είδαμε στο πλευρό της ήταν ο Πέτρος Συρίγος που βρίσκεται στο Πρωινό.

Πριν λίγη ώρα έγινε γνωστό πως στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη θα επιστρέψει και η Κάλλια Καστάνη, επομένως η παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει πάρει απόφαση να ανασυγκροτήσει την ομάδα της.

Αυτός θα είναι ο μάγειρας που θα έχει στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη

Ένα ακόμα πρόσωπο που θα γυρίσει στο πλευρό της λοιπόν είναι και ο Νικόλας Σακελλαρίου, ο μάγειρας που βρισκόταν στην εκπομπή της στον ALPHA πριν από λίγο καιρό.

Ο Νικόλας Σακελλαρίου έχει μεγάλη καριέρα στην τηλεόραση αφού πριν από κάποια χρόνια είχε συνεργαστεί και στον Πρωινό Καφέ με τη Βίκυ Καγιά, στο «Καλομελέτα κι έρχεται» καθώς και στο «Καλύτερη ζωή» με τη Δέσποινα Καμπούρη.

Ελένη Μενεγάκη Νικόλας Σακελλαρίου

Αυτός είναι ο νέος συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, Γιάννης Μούτσος

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA έχει ξεκινήσει και συγκεκριμένα θα μας καλησπερίσει την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου. Ένας μάλιστα από τους νέους της συνεργάτες είναι ο Γιάννης Μούτσος.

Ο ίδιος μαζί με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, Σάββα Πούμπουρας, Δημήτρη Ουγγαρέζο και Ελιάνα Χρυσικοπούλου βρίσκονται στο πλευρό της γνωστής παρουσιάστριας.

Ο Γιάννης Μούτσος είναι ήδη γνωστός στον δημοσιογραφικό χώρο, ωστόσο αποτελεί ένα νέο πρόσωπο για την ψυχαγωγία. Γεννήθηκε στο Τριέρ της Γερμανίας το 1978 από μετανάστες γονείς, ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία μόλις πέντε ετών, όπου μαζί με την οικογένειά του εγκαταστάθηκαν στην Καβάλα.

Τελείωσε το πολυκλαδικό Λύκειο Καβάλας σαν ένας πολύ δημοφιλής μαθητής. Στη συνέχεια, ακολούθησαν οι σπουδές του στην Αγγλία με μεταπτυχιακό στην τηλεοπτική παραγωγή. Εκεί ήταν και η πρώτη του δουλειά ως παραγωγός οπτικοακουστικού υλικού στην Βρετανική Αστυνομία έως το 2004.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα εργάστηκε στο Ολυμπιακό Χωριό, στο πλευρό του Κώστα Χαρδαβέλα στο Alter και με τον Νίκο Μάνεση στον Alpha.

Το πάθος για τη δουλειά του είναι ένα από τα μεγαλύτερά του «όπλα» που τον έχουν κάνει να ξεχωρίσει στον χώρο της δημοσιογραφίας. Ο Γιάννης Μούτσος έχει στο βιογραφικό του συνεντεύξεις όπως εκείνη με τον συγγραφέα των best sellers, Dan Brown και πρόσφατα της γυναίκας από το Αφγανιστάν που αντιστάθηκε στους Ταλιμπάν.

Γιάννης Μούτσος ο νέος συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκης

Πατάει γερά στη γη και έδινε πάντα τον καλύτερο του εαυτό κάθε Σαββατοκύριακο ώστε να ενημερώνει κατάλληλα τους τηλεθεατές μέσα από το κεντρικού δελτίου ειδήσεων στο MEGA. Το ίδιο θα κάνει και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ο Γιάννης Μούτσος από το 2015 είναι παντρεμένος με την Σίλια Γιαννακοπούλου με την οποία έχουν αποκτήσει μια κόρη. Συγκεκριμένα, ο γάμος τους τελέστηκε στο κτήμα Βαλάσια, την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015.

Όσο για τη γέννηση της κόρης του, ο Γιάννης Μούτσος έχει πει πως ήταν η πιο δυνατή στιγμή της ζωής του και δηλώνει περήφανα χαζομπαμπάς.

Γιάννης Μούτσος αυτός είναι ο νέος συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκης