Μεγάλη αλλαγή στην ζωή του Στέλιου Χανταμπάκη και της Όλγας Πηλιάκη

Η ανακοίνωσή τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μεγάλη αλλαγή στην ζωή του Στέλιου Χανταμπάκη και της Όλγας Πηλιάκη

Μια μεγάλη αλλαγή ανακοίνωσαν στην ζωή τους ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη. Το όμορφο ζευγάρι μαζί με τα δυο τους παιδάκια μετακόμισαν σε ένα νέο σπίτι.

Ο παρουσιαστής λοιπόν και η αθλήτρια εδώ και μερικούς μήνες ετοιμάζουν την νέα τους φωλιά και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Την αποκάλυψη την έκανε συγκεκριμένα η Όλγα Πηλιάκη, η οποία δημόσιευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία της ίδιας με τα παιδιά της, στο νέο μπαλκόνι τους σπιτιού τους.

Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: “Καλό μήνα φίλοι μου!!! Που σας βρίσκει ο Σεπτέμβριος; Εμείς μετακομίσαμε και βρισκόμαστε κατάκοποι στο νέο μας σπίτι!! Δεν καταφέραμε να κάνουμε πολλές διακοπές φέτος το καλοκαίρι αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι και οργανώνουμε σιγά σιγά τη νέα μας ζωή εδώ! Έχουμε δρόμο ακόμα, ( δεν έχω ανοίξει ούτε τις μισές κούτες ) αλλά μας αρέσει πολύ και είμαστε αισιόδοξοι για τα καλύτερα που έρχονται! Σας στέλνω ένα μεγάλο φιλί!”. Δείτε εδώ στο μεταξύ φωτογραφίες από το έως τώρα σπίτι τους.

Η φωτογραφία της Όλγας Πηλιάκη και των παιδιών της από το νέο μπαλκόνι του σπιτιού τους

Μεγάλη αλλαγή στην ζωή του Στέλιου Χανταμπάκη και της Όλγας Πηλιάκη

Ήρθε το πέμπτο... μέλος της οικογένειας Χανταμπάκη

Το πέμπτο μέλος της οικογένειας του Στέλιου Χανταμπάκη ήρθε μόλις σήμερα στο σπίτι και τα παιδιά του γνωστού παρουσιαστή "τρελάθηκαν" για τα καλά με την έκπληξη που τους είχε ετοιμάσει ο μπαμπάς τους αλλά και ο καλός του φίλος Χάρης Σιανίδης.

Δεν υπάρχει καλύτερο νέο για τα παιδιά, από τον ερχομό ενός κουταβιού στο σπίτι. Ο Στέλιος Χανταμπάκης υποδέχθηκε σήμερα στην οικογένειά του τον Rocky και οι 5 τους δείχνουν να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Θυμίζουμε πως ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη πέρασαν την καραντίνα στο Βόλο. Δείτε εδώ ένα απίστευτο βίντεο μέσα από το σπίτι τους.

Την έκπληξη, την είχε ετοιμάσει για τη Μαλένα και τον Μανώλη ο Χάρης Σιανίδης και έτσι όλοι μαζί ανέβασαν μία υπέροχη φωτογραφία στο Instagram.

«Η οικογένεια μας μεγάλωσε..!!! Το πέμπτο μέλος της οικογένειας είναι ο ROCKY.. @haris_sianidis ο Μανωλης και η Μαλενα ακόμη δεν έχουν συνέλθει από την έκπληξη σου!», έγραψε κάτω από την εικόνα που δημοσίευσε ο Στέλιος Χανταμπάκης.