«Ράγισε καρδιές» ο Νίκος Κοκλώνης με το "αντίο" του στον Mad Clip

«Τόσο άδικο...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ράγισε καρδιές» ο Νίκος Κοκλώνης με το

Σοκαρισμένος παρακολουθεί και ο Νίκος Κοκλώνης τις εξελίξεις από νωρίς το πρωί, όταν έγινε γνωστό πως ο πασίγνωστος τράπερ, Mad Clip, έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα σε ηλικία 34 ετών, σκορπώντας τη θλίψη σε συγγενείς και φίλους του.

Ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να αποχαιρετήσει τον νεαρό τράπερ που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του, με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Θυμίζουμε πως πριν από μερικούς μήνες, ο Mad Clip είχε βρεθεί ως καλεσμένος στο J2US και είχε συνομιλήσει με τον Νίκο Κοκλώνη στη σκηνή.

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για τον Mad Clip

«Δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου. Τόσο άδικο αυτό το πρόωρο αντίο», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Νίκος Κοκλώνης.

Νίκος Κοκλώνης Mad Clip

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για το τροχαίο του Mad Clip

Δυο ώρες έκανε η πυροσβεστική να απεγκλωβίσει τον τράπερ Mad Clip από το αυτοκίνητο που αναποδογύρισε στην Βουλιαγμένη το πρωί της Πέμπτης 2/9 στοιχίζοντάς του τελικά την ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, ο γνωστός τράπερ έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, άνω των 200 την ώρα. Η πρώτη κλήση στην Πυροσβεστική έγινε στις 2:27 το πρωί, και άμεσα κινητοποιήθηκαν δύο οχήματα. Οι πυροσβέστες όταν είδαν την κατάσταση του οχήματος άμεσα ξεκίνησαν τις προσπάθειες απεγκλωβισμού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, όταν οι πυροσβέστες βρέθηκαν μπροστά από τη διαλυμένη πόρτα του αυτοκινήτου διαπίστωσαν πως ο τράπερ δεν είχε τις αισθήσεις του, και πως ήταν βαριά τραυματισμένος.

Η Ελληνική Αστυνομία από την πλευρά της συγκεντρώνει στοιχεία από κάμερες κατά μήκος του δρόμου και αναζητεί τυχόν μάρτυρες του συγκλονιστικού τροχαίου.