Η επίσημη ανακοίνωση του Mega για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Επιστρέφει την Τετάρτη (8/9)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η επίσημη ανακοίνωση του Mega για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Μετά από ένα χρόνο απουσίας, η Ελένη Μενεγάκη είναι έτοιμη να επιστρέψει στο πόστο της στην ελληνική τηλεόραση, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του Mega, έχοντας στο πλευρό της μία άκρως ανανεωμένη ομάδα.

Μόλις πριν λίγο, το κανάλι κυκλοφόρησε την επίσημη ανακοίνωσή του για την πρεμιέρα της εκπομπής, η οποία θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (8/9), μία ημερομηνία που δεν επιλέχθηκε τυχαία από την παρουσιάστρια (δείτε εδώ γιατί).

Η ανακοίνωση του Mega για την Ελένη Μενεγάκη και τους συνεργάτες της

Την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στις 13:50, η «Ελένη» επιστρέφει στο MEGA.

Η χαρά επιστρέφει! Η αγάπη επιστρέφει! Η φίλη μας, ο δικός μας άνθρωπος… η Ελένη έρχεται να ομορφύνει τα μεσημέρια μας, να γίνει και πάλι η παρέα μας. Μαζί θα ζούμε αληθινές στιγμές και θα μοιραζόμαστε αληθινά συναισθήματα.

Ελένη Μενεγάκη πρεμιέρα Mega

Από την Τετάρτη και κάθε μεσημέρι, μαζί θα ξεφυλλίζουμε την πιο καλογραμμένη ατζέντα της ημέρας: lifestyle ειδήσεις, αφιερώματα σε προσωπικότητες που απασχολούν την κοινωνία με τη ζωή και τη δράση τους, ιστορίες Ελλήνων που διαπρέπουν στο εξωτερικό, θέματα ψυχολογίας και ιατρικές συμβουλές, ενότητες για μαμάδες και παιδιά, τάσεις της μόδας και tips για μακιγιάζ, «βόλτα» στον κινηματογράφο. Αλλά και γευστικές συνταγές, και αγαπημένοι καλεσμένοι.

Ελένη Μενεγάκη ομάδα Mega

Η Ελένη Μενεγάκη έχει για συνοδοιπόρους την πιο «δυνατή» ομάδα: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Σάββας Πούμπουρας, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Δημήτρης Ουγγαρέζος. Απρόβλεπτοι, κεφάτοι και έτοιμοι για σχολιασμό. Την ειδησεογραφία της ημέρας θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος.

Στην κουζίνα της «Ελένης», ο chef Νικόλας Σακελλαρίου θα φτιάχνει τα πιο νόστιμα πιάτα για το δικό μας τραπέζι - Διαβάστε εδώ όλα όσα θέλετε να μάθετε για τον νέο σεφ της Ελένης Μενεγάκη.

Επιστρέφει ξανά στην αγκαλιά της Ελένης Μενεγάκη

Στις 8 Σεπτέμβρη αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της η Ελένη Μενεγάκη και η ομάδα της φαίνεται πως έχει σχηματιστεί για τα καλά. Μάλιστα, η παρουσιάστρια θα έχει τη χαρά να εντάξει εκ νέου στην εκπομπή της, μία παλιά της συνεργάτιδα από την εκπομπή της στον ALPHA.

Η Ελένη Μενεγάκη πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας (30/8) την παρουσίαση για τη νέα της εκπομπή, όπου μίλησε για τους συνεργάτες της που θα βρίσκονται μπροστά από τις κάμερες. Η συγκεκριμένη, πρόκειται να βρίσκεται πίσω από αυτές.

Ο λόγος φυσικά για την Κάλλια Καστάνη, η οποία αναλαμβάνει τα βίντεο της εκπομπής με πολύ μεγάλη επιτυχία. Στην περασμένη σεζόν συνεργάστηκε με τη Σίσσυ Χρηστίδου στο Έλα Χαμογέλα, ωστόσο φέτος βρήκε την ευκαιρία να επιστρέψει στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη.

«"Ελένη", την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου. Όλα αρχίζουν ξανά», έγραψε η ίδια κάτω από την ανάρτηση με την οποία ανακοίνωση τη μεταγραφή της στο Mega.

Κάλλια Καστάνη Ελένη Μενεγάκη