Απίστευτο κι όμως αληθινό - Αυτά τα λεφτά παίρνουν οι παίκτες του Big Brother 2

Καμία σχέση με το Survivor!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απίστευτο κι όμως αληθινό - Αυτά τα λεφτά παίρνουν οι παίκτες του Big Brother 2

Το Big Brother 2 έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας πλέον και το κοινό δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού. Αυτό ωστόσο που λίγοι γνωρίζουν και θα σας αποκαλύψει το Youweekly.gr, είναι οι αμοιβές των παικτών.

Οι παίκτες βρίσκονται μία εβδομάδα μέσα στο σπίτι ωστόσο ήδη καταφέρνουν να απασχολήσουν ιδιαίτερα. Μόλις πριν κάποιες μέρες μαθεύτηκε πως έχει κυκλοφορήσει ροζ βίντεο παίκτη του Big Brother, ενώ το βράδυ της Παρασκευής (3/9), διαδόθηκε πως υπάρχει και δεύτερος παίκτης με ροζ βίντεο.

Όπως καταλαβαίνετε, οι εξελίξεις αυτές έχουν ιντριγκάρει ιδιαίτερα το κοινό, το οποίο δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον στις προσωπικότητες που έχουν στελεχώσει το ριάλιτι εγκλεισμού.

Big Brother αμοιβές παικτών

Τα χρήματα που παίρνουν οι παίκτες του Big Brother

Οι αμοιβές των παικτών λοιπόν είναι αρκετά διαφορετικές από πέρυσι. Το Big Brother 1 αποτέλεσε ένα επιτυχημένο πείραμα για τον ΣΚΑΪ, το οποίο επαναλαμβάνεται τώρα με το κανάλι του Φαλήρου να έχει επενδύσει πολλά στο νέο του αυτό πρότζεκτ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας λοιπόν, στην πρώτη σεζόν του ριάλιτι, οι παίκτες έπαιρναν κάθε μήνα τον βασικό μισθό. Η πληρωμή τους βέβαια γινόταν ανά εβδομάδα. Φέτος τα πράγματα έχουν αλλάξει κάπως.

Το γεγονός πως πολλά σκηνικά στο σπίτι πέρυσι σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στο κοινό, έκανε τους παίκτες να μη θέλουν να συμμετέχουν στο παιχνίδι. Έτσι ο σταθμός αποφάσισε να ανεβάσει λίγο το κασέ και οι μηνιαίες απολαβές τους να είναι κάτι παραπάνω από τον βασικό μισθό.

Το καθεστώς αυτό βέβαια δεν ισχύει για όλους τους παίκτες καθώς μέσα στο σπίτι υπάρχουν και άτομα που είναι ήδη γνωστά στην ελληνική showbiz, όπως ο Στηβ Μιλάτος και ο Παναγιώτης Πέτσας. Τα πρόσωπα αυτά έχουν ακόμα πιο ανεβασμένο κασέ από τους υπόλοιπους παίκτες.