Η ανάρτηση - «καρφί» της Άννας Μαρίας Βέλλη για το The Bachelor και τον Αλέξη Παππά

Και ακόμα δεν έχει ξεκινήσει καν το ριάλιτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η ανάρτηση - «καρφί» της Άννας Μαρίας Βέλλη για το The Bachelor και τον Αλέξη Παππά

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Άννα Μαρία Βέλλη θέλησε να σχολιάσει πρόσφατη δήλωση που έκανε ο Αλέξης Παππάς σε συνέντευξή του, στην οποία υποστήριξε πως το Bachelor δεν υποβαθμίζει τις γυναίκες.

Ο Αλέξης Παππάς είναι έτοιμος να κάνει το νέο βήμα στην καριέρα του την ερχόμενη Τρίτη (7/9), που κάνει πρεμιέρα το ριάλιτι.

Συγκεκριμένα εξήγησε πως το βλέπει ένα σωρό κόσμος και άρα δεν γίνεται να υποβαθμίζει τις γυναίκες, γεγονός που ενόχλησε ιδιαίτερα την πρώην συμπαίκτριά του στο Survivor.

Θα θυμάστε άλλωστε πως οι δυο τους είχαν τσακωθεί πάρα πολύ έντονα μετά από μία ατάκα που είχε πει ο Αλέξης Παππάς στην Άννα Μαρία Βέλλη για τον σύντροφό της.

Η ανάρτηση της Άννας Μαρίας Βέλλη για τον Αλέξη Παππά και το The Bachelor

«Επιχείρημα: Δεν τις υποβαθμίζει (τις γυναίκες) γιατί το βλέπουν πολλοί», έγραψε χαρακτηριστικά ενώ έκανε και μία απίστευτη γκριμάτσα.

Άννα Μαρία Βέλλη Αλέξης Παππάς

Όλα όσα πρόκειται να δούμε στον νέο κύκλο του Bachelor

Πριν από λίγο καιρό, ο Γιώργος Σατσίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Alpha παντού» και μέσα σε όλα αποκάλυψε τα πάντα για τον επόμενο κύκλο του «The Bachelor». Μέσα σε όλες τις αλλαγές που θα δούμε, έχουν ήδη σημειωθεί και αρκετά ευτράπελα με τις παίκτριες και τον Αλέξη Παππά.

Ο δημοσιογράφος αρχικά αναφέρθηκε στις 21 κοπέλες που πρόκειται να διεκδικήσουν τον δεύτερο Έλληνα Bachelor αλλά και στα φοβερά και παραμυθένια ραντεβού που πρόκειται να κάνουν μαζί του.

Οι υποψήφιες.. νύφες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν με σκάφος τα νησιά και να «βγουν» ραντεβού σε ειδυλλιακές και άκρως ρομαντικές τοποθεσίες.

Αρκετές εκπλήξεις θα δούμε και φέτος στο ριάλιτι, όπως guests, θεματικά Cocktail partieς αλλά και πολλές ανατροπές.

Ο Γιώργος Σατσίδης αναφέρθηκε επίσης και στα δύο βραβεία που απέσπασε το The Bachelor, για το Tik Tok και το Istagram, στα Content Marketing Awards στις 14 Ιουλίου τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Έχει βραβευθεί συνολικά πέντε φορές στον κόσμο του Digital Marketing για τη δουλειά που έχει γίνει στο Instagram και το Tik Tok!»