Στο σημείο που σκοτώθηκε ο Mad Clip, ο FY - Συντετριμμένος με τον χαμό του φίλου του

Μαζί με χιλιάδες άτομα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο σημείο που σκοτώθηκε ο Mad Clip, ο FY - Συντετριμμένος με τον χαμό του φίλου του

Χιλιάδες φίλοι του Mad Clip συγκεντρώνονται τις τελευταίες μέρες στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή. Ανάμεσά τους και ο FY, ο κολλητός του φίλος ο οποίος είναι συντετριμμένος και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Μάλιστα στο σημείο εκείνο έχει φτιαχτεί και ένα γκράφιτι στη μνήμη του αδικοχαμένου τράπερ, ενώ οι δικοί του άνθρωποι είναι ακόμα σοκαρισμένοι με τις εξελίξεις.

Άτομα που εργάζονται στις επιχειρήσεις του μιλούν για εκείνον με τον πιο γλυκό τρόπο και ξεκαθαρίζουν πως ήταν ένας πολύ ευχάριστος άνθρωπος.

Ο FY στο σημείο όπου σκοτώθηκε ο Mad Clip

«Δεν έπαιρνε ούτε ναρκωτικά, δεν έπινε αλκοόλ...»

Σήμερα στις 16:30 στην Παναγίτσα του Παλαιού Φαλήρου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Mad Clip, λίγες ημέρες μετά το τραγικό τροχαίο που του κόστιζε τη ζωή. Ενώ, πρόκειται και να μεταδοθεί σε απευθείας μετάδοση.

Λίγες ώρες πριν το τελευταίο "αντίο", ο Μάικ Μπουλ κολλητός του φίλος, μίλησε στην κάμερα του Πρωινού που έκανε πρεμιέρα, ξεσπώντας με τα όσα λέγονται και γράφονται περί ναρκωτικών και ποτού.

«Βγήκα εξαιτίας κάποιων άρθρων που διαβάσαμε και έχω πάρει και τη συγκατάθεση όλων. Διάβασα ότι ήταν μαστουρωμένος και καλά να πάθει. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι ο Πήτερ ούτε τσιγάρο –ξέρετε ποιο τσιγάρο εννοώ- δεν κάπνιζε. Ούτε με 200 πήγαινε. Δεν πήγαινε με 70, πήγαινε με 150 χλμ/ώρα. Οκ ποιος δεν έχει πάει με λίγο παραπάνω γκάζι στις 2 η ώρα το πρωί με άδεια την παραλιακή; Δεν ήταν σε κόντρα.

Χάθηκε ένα νέο παιδί, χάθηκε ένας τράπερ. Έχω ακούσει τόσα κακά σχόλια… Ούτε βιαστής ήταν, ούτε κλέφτης ήταν, ούτε τα λεφτά του έπαιρνε από εμάς. Δεν έπαιρνε ούτε ναρκωτικά, δεν έπινε αλκοόλ, ποτέ δεν οδηγούσε μεθυσμένος. Δεν είναι αλήτης. Αν ισχύει αυτό που λένε ότι υπήρχε νερό από τα ποτιστήρια του δήμου, πάτησε τα νερά» ανέφερε ξεσπώντας στην κάμερα.