Mad Clip: Το όνειρο που δεν πρόλαβε να κάνει πραγματικότητα - Τι ετοίμαζε

Είχε προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβρη...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Mad Clip: Το όνειρο που δεν πρόλαβε να κάνει πραγματικότητα - Τι ετοίμαζε

Άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Ήταν μόνο 34 χρονών και είχε πολλά σχέδια για το μέλλον του. O Mad Clip που όλοι θα θυμόμαστε είχε πάντα ένα πρόγραμμα για το πως θα πορευτεί στην ζωή του, και σε αυτό το πρόγραμμα υπήρχαν πολλά σχέδια που δεν πρόλαβαν να γίνουν πράξεις.

Τι σχεδίαζε ο Mad Clip

Ο αγαπημένος τράπερ με την Ελένη Φουρέιρα προγραμμάτιζαν να συνεργαστούν και πάλι στο πλαίσιο της Ημέρας θετικής Ενέργειας. Το live θα γινόταν στις 10 Σεπτεμβρίου και το είχαν ήδη προωθήσει μέσα από τα social media τους κάνοντας τους αμέτρητους θαυμαστές τους να ανυπομονούν. Το μεσημέρι της Δευτέρας 6/9, η Ελένη Φουρέιρα, ντυμένη στα λευκά, αποχαιρέτησε για πάντα τον φίλο και συνεργάτη της.

Σπάνιο βίντεο με ανοιχτό το φέρετρο

Εχθές πραγματοποιήθηκε το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τραγουδιστή - τράπερ, Mad Clip. Φίλοι, γνωστοί και θαυμαστές συγκεντρώθηκαν στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου για να τον αποχαιρετήσουν. Ο χώρος της εκκλησίας, ως ένδειξη αγάπης, γέμισε με καπνογόνα ενώ στα ηχεία αυτοκινήτων έπαιζαν τέρμα τα τραγούδια του.

Από το πλευρό του στο τελευταίο αντίο εννοείται πως δεν έλειψε και η πρώην σύντροφός του Αρετή. Καταρρακωμένη έκατσε μπροστά στο φέρετρο και ξέσπασε σε κλάματα. Η αδερφή ψυχή του, όπως έγραψε επάνω στο στεφάνι που του... "έστειλε".

Η κηδεία του μεταδόθηκε live από το κανάλι που δημιούργησε η εκκλησία στο Youtube, γι' αυτόν και μόνο τον σκοπό. Ωστόσο, την στιγμή που το φέρετρο ήταν ανοιχτό η μετάδοση σταμάτησε. Κάποιοι που βρέθηκαν εκεί, όμως, αποτύπωσαν την στιγμή στο κινητό τους και την δημοσίευσαν στα social media αποχαιρετώντας τον ξανά, για τελευταία φορά όμως.