Συγκινημένη η Άννα Βίσση - «Έζησα τον χωρισμό με τον Νίκο Καρβέλα με όλο τον πόνο»

Σπάνια εξομολόγηση για τον θυελλώδη έρωτά τους και το διαζύγιό τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκινημένη η Άννα Βίσση - «Έζησα τον χωρισμό με τον Νίκο Καρβέλα με όλο τον πόνο»

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Άννα Βίσση στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τον Κώστα Τσουρό, στην οποία αναφέρθηκε στον έρωτά της με τον Νίκο Καρβέλα καθώς και στον χωρισμό τους που της στοίχισε.

Μπορεί οι δυο τους να παραμένουν φίλοι μέχρι και σήμερα και να πραγματοποιούν πολλές κοινές εξόδους, ωστόσο όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια, ο χωρισμός τους την είχε πονέσει πολύ.

Οι δηλώσεις της Άννας Βίσση για τον Νίκο Καρβέλα

«Ο πρώτος μου σταθμός ήταν ο Κουγιουμτζής και ο Γιάννης Σπάνος με τον οποίο δεν συνεργάστηκα τελικά. Ήταν να πω την «Αριστοτέλους» αλλά το είπε υπέροχα η Χαρούλα. Το έκανα πρόβα αλλά μου είπαν από την εταιρεία δεν είναι ακόμα η σειρά σου», είπε χαρακτηριστικά.

Η Άννα Βίσση θυμάται ότι ενθουσιάστηκε όταν είδε για πρώτη φορά τον Καρβέλα και εκείνος την ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή. «Από τότε για μένα είναι το 99,99 % μου» δήλωσε, ενώ στην ερώτηση αν θα έκανε ποτέ δίσκο χωρίς να έχει τραγούδια του Καρβέλα απάντησε: «Γιατί;».

Το πρώτο τραγούδι που έγραψε για τη φωνή της αποκάλυψε η ίδια και ήταν το «Κρύβαμε την αγάπη μας» με στίχους προφητικούς καθώς στην πορεία αναγκάστηκαν για λίγο να κρύψουν την αγάπη τους.

«Εγώ ήμουν σε μια άλλη σχέση αλλά δεν ήμουν ερωτευμένη και εκείνος ήταν σε μια σχέση που τελείωνε. Ήταν για ένα διάστημα παράνομο το φλερτ μας αλλά αυτός ο σίφουνας δεν κρυβόταν» παραδέχτηκε η ίδια.

«Ήμασταν μωρά τότε και θέλαμε να παντρευτούμε, δεν το κάναμε επειδή ήμουν έγκυος. Τώρα έχουμε άλλα απόψεις για το γάμο αλλά τις έχουμε επειδή είμαστε 60 και. Οι άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί πρέπει να τιμούν αυτή τη σχέση για πάντα. Να αφήνουν πίσω τους εγωισμούς. Για αυτό άλλωστε χωρίζουν για να μπορούν να τα αφήσουν αυτά πίσω. Ξέρω ακούγεται ότι το λέω άνετα αλλά το ζήσαμε με όλο τον πόνο που έχει ένας χωρισμός. Εύκολα είπαμε ότι χωρίζουμε, δύσκολα το καταφέραμε. Αφού όμως μείναμε φίλοι το θυμάμαι όλα αυτό πολύ όμορφα».

Η αποκάλυψη της Άννας Βίσση για τη σχέση της με τον Καρβέλα

«Έχω πολλά να θυμάμαι και να συγκινούμαι, ειπωμένα από τον Νίκο. Από τα πιο ωραία όμως ήταν ένα τραγούδι που έγραψε το προηγούμενο βράδυ που θα γεννούσα τη Σοφία. Θυμάμαι ότι φοβόμουν πολύ, με περίμενε καισαρική και έκλαιγα όλο το βράδυ. Καθόταν δίπλα μου με μια κιθάρα και έγραψε ένα υπέροχο τραγούδι, τόσο απλό που με ησύχαζε για να μη φοβάμαι. Ονόμαζε το παιδί μας “A little you and me”», είπε η Άννα Βίσση για τον Νίκο Καρβέλα. Δείτε μάλιστα, πόσο έχει μεγαλώσει η κόρης τους.

Η αποκάλυψη για την Αννίτα Πάνια

Η Άννα Βίσση απάντησε και για την Αννίτα Πάνια: «Με την Αννίτα ταιριάζω πολύ στη αίσθηση του χιούμορ και αυτό είναι ένα από τα πράγματα που μας ενώνουν, εκτός από τον πρώην μου και τον πρώην της, τον Νίκο Καρβέλα. Στην τριάδα Άννα – Αννίτα – Νίκος, κοινό μας σημείο είναι σίγουρα η ειλικρινής φιλία και το χιούμορ, ένα συστατικό που θεωρώ βασικό για οποιαδήποτε σχέση στη ζωή μου. Επίσης την αγαπώ πολύ ως άνθρωπο και τη θεωρώ πιστή μου φίλη».