Ο πατέρας του Mad Clip "έσπασε" για πρώτη φορά την σιωπή του - "Του έλεγα πρόσεχε είδες τι έγινε με τον Παντελίδη"

Σπαρακτικές οι πρώτες του δηλώσεις μετά την κηδεία του γιου του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο πατέρας του Mad Clip

Για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του Mad Clip, ο πατέρας του "έσπασε" την σιωπή του και μίλησε για το θανατηφόρο τροχαίο του γιου του στο t-live, το μεσημέρι της Τρίτης.

Τόσο αυτός όσο και η γυναίκα του είναι συντετριμμένοι, με τους ίδιους να αποτελούν τραγικές φιγούρες στην κηδεία του γιου τους που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Παλαίο Φάληρο.

Οι δηλώσεις του πατέρα του Mad Clip

«Ο γιος μου ήταν πάρα πολύ καλός οδηγός έτρεχε και στην Κύπρο σε αγώνες και από μικρό παιδί είχε αρρώστια με τα αυτοκίνητα όπως την είχε και ο πατέρας του δηλαδή εγώ. Από εκεί και πέρα επειδή το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι κοντό και έχει τη μηχανή πίσω, όταν απενεργοποιείς τα συστήματα ασφαλείας antispin, όπως τα απενεργοποιούσε ο γιος μου, το οδηγείς με τα χέρια, αυτό έκανε και ο γιος μου. Όσοι είναι αυτοκινητιστές και οδηγοί αγώνων καταλαβαίνουν τι θα πει αυτό. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν θα μπορούσε να φύγει ποτέ σε στροφή εάν είχε τα συστήματα ασφαλείας ενεργοποιημένα.

Όταν γλιστράει ο ένας τροχός φρενάρει το αυτοκίνητο από μόνο του και το μαζεύει. Τα απενεργοποιούσε πάντα τα συστήματα ο γιος μου, όταν πήγαινε στα λιμανάκια Βουλιαγμένης, και οδηγούσαμε και μαζί πολλές φορές. Ήθελε να μου δείξει το αυτοκίνητο το παλικάρι μου και εγώ του έλεγα “αγόρι μου μην οδηγείς έτσι δεν είναι καλό πήγαινε σε μια πίστα”. Ήταν το χόμπι του ήθελε να ξεφεύγει κατά αυτόν τον τρόπο. Ξέρω ότι είναι πολύ κακό δηλαδή… δεν είναι καλό παράδειγμα αυτό για τη νεολαία και για τον κόσμο. Του έλεγα “αγόρι μου πρόσεχε είδες τι έγινε με τον Παντελίδη”, του το έφερνα ως παράδειγμα για να προσέχει. Επίσης στο συγκεκριμένο μέρος 9 στις 10 φόρες ποτίζεται το γκαζόν ο δρόμος σίγουρα γλιστρούσε πολύ πριν, όχι εκεί που έστριψε άρα είναι πιθανό να είχε πάρει νερό ο δρόμος».

Ο πατέρας του Mad Clip 'έσπασε' για πρώτη φορά την σιωπή του

Σπάνιο βίντεο με ανοιχτό το φέρετρο

Το μεσημέρι της Δευτέρας 6/9 πραγματοποιήθηκε το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τραγουδιστή - τράπερ, Mad Clip. Φίλοι, γνωστοί και θαυμαστές συγκεντρώθηκαν στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου για να τον αποχαιρετήσουν. Ο χώρος της εκκλησίας, ως ένδειξη αγάπης, γέμισε με καπνογόνα ενώ στα ηχεία αυτοκινήτων έπαιζαν τέρμα τα τραγούδια του.

Η φιγούρα της μητέρας του αλλά και της Ελένης Φουρέιρα που την συνόδευε δεν μπορεί να χαρακτηριστεί με λέξεις. Από το πλευρό του στο τελευταίο αντίο εννοείται πως δεν έλειψε και η πρώην σύντροφός του Αρετή. Καταρρακωμένη έκατσε μπροστά στο φέρετρο και ξέσπασε σε κλάματα. Η αδερφή ψυχή του, όπως έγραψε επάνω στο στεφάνι που του... "έστειλε".

Η κηδεία του μεταδόθηκε live από το κανάλι που δημιούργησε η εκκλησία στο Youtube, γι' αυτόν και μόνο τον σκοπό. Ωστόσο, την στιγμή που το φέρετρο ήταν ανοιχτό η μετάδοση σταμάτησε. Κάποιοι που βρέθηκαν εκεί, όμως, αποτύπωσαν την στιγμή στο κινητό τους και την δημοσίευσαν στα social media αποχαιρετώντας τον ξανά, για τελευταία φορά όμως.