Mad Clip: «Ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής του» - Το παρασκήνιο της σχέσης του με την Αρετή

Η αποκάλυψη του φίλου του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Mad Clip: «Ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής του» - Το παρασκήνιο της σχέσης του με την Αρετή

Θλίψη προκάλεσε η είδηση πως ο Mad Clip την περασμένη Πέμπτη έχασε την πνοή του στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης μετά από το τροχαίο ατύχημα που είχε. Από τότε, φίλοι, συγγενείς αλλά και οι θαυμαστές του γνωστού τράπερ είναι συντετριμμένοι εξαιτίας του άδικου χαμού του.

Αναμεσά τους είναι και η Αρετή η οποία ήταν ένα τεράστιο κεφάλαιο στην ζωή του καθώς ήταν ζευγάρι τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Μάλιστα, ένας κοντινός φίλος του Mad Clip, ο Γιάννης Κουκουνάκης έκανε λόγο για έναν μεγάλο έρωτα.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή t-live «Ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής του η Αρετή. Του στοίχισε ο χωρισμός. Εγώ πιστεύω θα τα ξανάβρισκαν». Λίγο πριν από τον θάνατο του ο δημοφιλής trapper της είχε ευχηθεί χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της μέσα από τα social media και μιλούσε για αγάπη μέχρι τον θάνατο.

Δείτε παρακάτω το βίντεο για τον Mad Clip

Σπάνιο βίντεο με ανοιχτό το φέρετρο

Εχθές πραγματοποιήθηκε το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τραγουδιστή - τράπερ, Mad Clip. Φίλοι, γνωστοί και θαυμαστές συγκεντρώθηκαν στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου για να τον αποχαιρετήσουν. Ο χώρος της εκκλησίας, ως ένδειξη αγάπης, γέμισε με καπνογόνα ενώ στα ηχεία αυτοκινήτων έπαιζαν τέρμα τα τραγούδια του.

Από το πλευρό του στο τελευταίο αντίο εννοείται πως δεν έλειψε και η πρώην σύντροφός του Αρετή. Καταρρακωμένη έκατσε μπροστά στο φέρετρο και ξέσπασε σε κλάματα. Η αδερφή ψυχή του, όπως έγραψε επάνω στο στεφάνι που του... "έστειλε".

Η κηδεία του μεταδόθηκε live από το κανάλι που δημιούργησε η εκκλησία στο Youtube, γι' αυτόν και μόνο τον σκοπό. Ωστόσο, την στιγμή που το φέρετρο ήταν ανοιχτό η μετάδοση σταμάτησε. Κάποιοι που βρέθηκαν εκεί, όμως, αποτύπωσαν την στιγμή στο κινητό τους και την δημοσίευσαν στα social media αποχαιρετώντας τον ξανά, για τελευταία φορά όμως.

TAGS