Mega Καλημέρα: Απίστευτο περιστατικό λίγο πριν βγει στον αέρα η Ελεονώρα Μελέτη

«Στα τρία λεπτά πριν βγούμε στην εκπομπή ακούω τον στυλίστα μας να λέει...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Mega Καλημέρα: Απίστευτο περιστατικό λίγο πριν βγει στον αέρα η Ελεονώρα Μελέτη

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν βγει στον αέρα η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Mega Καλημέρα, που σημειώνει επιτυχία σε τηλεθέαση. Την αποκάλυψη έκανε η παρουσιάστρια με το που καλημέρισε τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της από το πλατό.

«Έχουμε και τον κοψοχολιασμένο Θανάση κοντά μας…», ανέφερε χαρακτηριστικά, με τον Κώστα Τσουρό να συμπληρώνει «Περιμένατε ότι θα ήμουν εγώ, αλλά τελικά ήταν ο Θανάσης».

Τότε η Ελεονώρα Μελέτη συνέχισε: «Στα τρία λεπτά πριν βγούμε στην εκπομπή αγαπημένοι τηλεθεατές, ακούω τον στυλίστα μας τον Πάνο να λέει: "παιδιά, ο κύριος Πάτρας είναι εδώ;" Ψάχναμε τον κύριο Πάτρα, ο οποίος ξύπνησε στις 7 και μισή!».

Και συνέχισε: «Νομίζω έχει συμβεί σε όλους μας. Το άγχος μας είναι τεράστιο να φανταστείτε ο αρχισυντάκτης μας ξυπνά από τις τέσσερις μη συμβεί κάτι…».

Απίστευτο περιστατικό λίγο πριν βγει στον αέρα η Ελεονώρα Μελέτη

Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη στο πλατό του Mega Καλημέρα για τον Mad Clip

Μέσα από την νέα της εκπομπή στο MEGA, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να αναφερθεί στην χθεσινή κηδεία του Mad Clip και να στείλει το δικό της μήνυμα στα νέα παιδιά.

Φίλοι, συγγενείς και πρώην συνεργάτες αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά χθες το απόγευμα τον επιτυχημένo τράπερ, με τους γονείς και την πρώην κοπέλα του να αποτελούν τραγικές φιγούρες.

Η παρουσιάστρια ωστόσο θέλησε με αφορμή μερικά πλάνα που έπαιξε η εκπομπή από την κηδεία, να τονίσει για ακόμη μια φορά πόσο σημαντικό είναι να μην τρέχουμε και να μην πίνουμε όσο οδηγάμε.

«Κάθε χρόνο γίνονται καμπάνιες για την αγωγή και την παιδεία των νέων στους δρόμους… Σκέφτονται διάφορα ευφάνταστα σενάρια για να πείσουν τα παιδιά να μην πίνουν, να μην τρέχουν, να φοράνε τη ζώνη τους.

Νομίζω ότι πιο αποτελεσματικές εικόνες στην ψυχή και στην επίδραση που έχουν αυτές οι εικόνες στην ψυχή ενός ανθρώπου από αυτές ενός νέου παιδιού που τον συνοδεύουν φίλοι, συγγενείς, μητέρες να σπαράζουν, γιαγιάδες να υποφέρουν, νομίζω δεν υπάρχει κάτι πιο επιδραστικό από αυτό. Αυτό είναι το αποτέλεσμα όταν δεν προσέχουμε στους δρόμους».