Η Γερασιμίδου έκραξε άσχημα την Τούνη - «Κατά τ’ άλλα βγάλει λεφτά λέει από επιχείρηση που έχει...»

«Βγάζει φωτογραφίες, φιλιέται, ξεβρακώνεται, μια χαρά...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Γερασιμίδου έκραξε άσχημα την Τούνη - «Κατά τ’ άλλα βγάλει λεφτά λέει από επιχείρηση που έχει...»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κωνσταντίνο Αρκά παραχώρησε η Ελένη Γερασιμίδου, η οποία σχολίασε και την Ιωάννα Τούνη με αφορμή μια ανάρτηση της σχετικά με το επίδομα που έδινε η Κυβέρνηση στο lockdown, εκτός της αποχώρησης της από την σειρά του Καπουτζίδη.

Το κράξιμο της Γερασιμίδου στην Τούνη

«Βλέπω πολύ τηλεόραση, αλλά δεν βλέπω όλα αυτά τα εκμαυλιστικά, τα ριάλιτι, μαθαίνω όμως ποιοι πάνε εκεί. Και βλέπω μια κυρία, έχουν εκφραστεί κι άλλοι γι’ αυτήν και πιο σκληρά, έχω εκφραστεί κι εγώ. Μας έχει βγάλει όλους τεμπέληδες, ότι θέλουμε επιδόματα… Ξέρει πόσο είναι τα επιδόματα;

Είναι γνωστή αυτή… Διαφημίζεται μόνη της αυτή, πάει και βγάζει φωτογραφίες, φιλιέται, ξεβρακώνεται, μια χαρά… Κατά τ’ άλλα βγάλει λεφτά λέει από επιχείρηση που έχει, το πιστεύω! Χαλάλι της και τα λεφτά που βγάζει, σεβαστό!

Αλλά έχει ζήσει με 534 ευρώ; Μέχρι εγώ να αρχίσω να βγάζω λεφτά από αυτή τη δουλειά καθάριζα σκάλες και σπίτια και οι κυρίες που καθάριζα τα σπίτια τους το βράδυ έρχονταν στο θέατρο. Λοιπόν, δεν θα μας πει για δουλειά».

Και ο γιος του Στέλιου Ρόκκου τα "έχωσε" άσχημα στην Ιωάννα Τούνη

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη το τελευταίο διάστημα να ζει έναν όμορφο έρωτα με τον αγαπημένοτης και να μην... ενοχλεί κανένα, ωστόσο δέχεται αρκετές επιθέσεις τόσο από τον κόσμο, όσο και από διάσημα πρόσωπα της τηλεόρασης και της μουσικής βιομηχανίας.

Τα "πυρά" του έριξε και ο Δημήτρης Ρόκκος, μέσα από την κάμερα της εκπομπής του MEGA Καλημέρα το πρωί της Δευτέρας 6/9.

«Καλλιτέχνες σαν τον πατέρα μου, τους βλέπω σαν brand. Δεν υπάρχει συγγένεια πάνω στο πατάρι. Θα ήμουν ψεύτης αν πω ότι δεν έχω τσακωθεί πολύ με τον πατέρα μου. Για μια δική μου χαζομάρα τα ακούω επί δέκα από εκείνον», ανέφερε αρχικά για τον πατέρα του.

Όσον αφορά για την Ιωάννα Τούνη: «Με τέτοιους ανθρώπους που κάνουν αυτά δεν θέλω να έχω καμία σχέση. Έχω πρόβλημα με τους ανθρώπους που έχουν μια δύναμη και την χρησιμοποιούν στους ανθρώπους του μεροκάματου. Σε πιάνει ο πόνος μετά για το τι συμβαίνει στη χώρα… Έλα… Είναι υποκρισία και μάλιστα πολύ».