Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Κώστας Καραφώτης: Η πρώτη αναφορά στην προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό του με την Εύη Σαλταφερίδου

Έντονη η αμηχανία του

Κώστας Καραφώτης: Η πρώτη αναφορά στην προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό του με την Εύη Σαλταφερίδου
News 10.09.2021 15:35
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κάμερα του MEGA Καλημέρα μίλησε το πρωί της Παρασκευής ο Κώστας Καραφώτης, ο οποίος βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου του σχεδιαστή Ερωτόκριτου, «Το ημερολόγιο ενός πρίγκιπα».

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό του με την Εύη Σαλταφερίδου ενώ αποκάλυψε την ίδια στιγμή πως έχει αναλάβει τη μουσική επιμέλεια στο Just The 2 of Us.

Οι δηλώσεις του Κώστα Καραφώτη

«Ανανεωμένος και ερωτευμένος; Άστο αυτό πάμε παρακάτω.

Μου αρέσει η τηλεόραση αλλά η ιδιότητα του παρουσιαστή είναι κάτι πολύ δύσκολο. Αν δεν είχαν κάποια προβλήματα υγείας, μπορεί και να πήγαινα στο Survivor».

«Αποφάσισα να συγκατοικήσω με την Εύη Σαλταφερίδου στην δεύτερη καραντίνα»

O Κώστας Καραφώτης βρέθηκε καλεσμένος στο «Καλύτερα δε γίνεται» και μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί στην πρώην σύντροφο του, Εύη Σαλταφερίδου.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν δίστασε να αποκαλύψει για την προσωπική του ζωή και την σχέση που έχει με την γυμνάστρια, Εύη Σαλταφερίδου αλλά και αναφερθεί στο θέμα της συγκατοίκησης.

Ο Κώστας Καραφώτης είπε χαρακτηριστικά: «Δόξα τον Θεό, μια χαρά είμαι. Αποφάσισα να συγκατοικήσω στην δεύτερη καραντίνα την οποία δεν την θεωρώ σαν την πρώτη. Δεν την συγκρίνει νομίζω κανένας με την πρώτη. Ήταν μια απόφαση κοινή.

Νομίζω ότι η συγκατοίκηση είναι ένα μεγάλο crash test από πολλές πλευρές. Δεν δουλεύουμε, δεν κάνουμε τη δουλειά που αγαπάμε να κάνουμε, δεν μπορούμε να βγούμε, δεν υπάρχει η δυνατότητα να δεις φίλους και να αλλάξεις παραστάσεις. Είναι, λοιπόν, δέκα φορές πιο δύσκολο».

Το απόγευμα της Κυριακής, ο Κώστας Καραφώτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Mega «Roomies» και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο του να κάνει οικογένεια.

Ο γνωστός και επιτυχημένος τραγουδιστής μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά του βήματα και τις φήμες για το Fame story όσο και για την προσωπική του ζωή.

Κώστας Καραφώτης

Αρχικά, ο Κώστας Καραφώτης αναφέρθηκε στο αν πρόκειται να τον δούμε κριτή σε κάποιο σόου: «Το House of Fame θα γίνει, αλλά είναι σε ένα κανάλι με το οποίο δεν συνεργάζομαι. Αν πέσει στο τραπέζι το θέμα του Fame Story θα το συζητήσουμε, θα ήθελα πολύ να το κάνω αυτό.

Αν κάτι είχε μουσικό χαρακτήρα, θα το παρουσίαζα. Τώρα πια μετά από 16 χρόνια δουλειάς θα πήγαινα κριτής σε μουσικό σόου».

Ενώ λίγο αργότερα μίλησε και για το ενδεχόμενο οικογένειας: «Ναι θα το έβλεπα να κάνω οικογένεια, είναι ανάλογα και σε τι φάση είσαι στην ζωή σου, τι έχεις κάνει, τι θες να κάνεις από εκεί και πέρα. Εντάξει 42 χρονών είμαι, το βλέπω να κάνω οικογένεια σύντομα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κώστας Καραφώτης: H απίστευτη δήλωση για τα χρόνια μετά το Fame Story

Κώστας Καραφώτης: Μιλά για πρώτη φορά για την Εύη Σαλταφερίδου

Share