Την περίμενε έξω από το σπίτι με λουλούδια - Αποκλειστικές φωτογραφίες Γιάννη Λάτσιου και Ελένης Μενεγάκη

Η ανθοδέσμη με τα δεκάδες τριαντάφυλλα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Την περίμενε έξω από το σπίτι με λουλούδια - Αποκλειστικές φωτογραφίες Γιάννη Λάτσιου και Ελένης Μενεγάκη

Πρεμιέρα την περασμένη Δευτέρα, μετά από έναν χρόνο απουσίας και μια σύντομη αναβολή, για την Ελένη Μενεγάκη, που έκλεψε τις εντυπώσεις με το κατακόκκινο φόρεμα-φωτιά που επέλεξε. Μόλις κλείνουν τα φώτα, δεν χάνει τη λάμψη της, αντιθέτως ακόμα και αμέσως μετά την εκπομπή παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή.

Για του λόγου το αληθές, ο φακός τού YOU τη συνάντησε κοντά στο σπίτι της, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, ενώ επέστρεφε από τα στούντιο του MEGA. Η έκπληξη, όμως, δεν ήταν εκεί, αλλά στον άνθρωπο που την περίμενε, που δεν ήταν άλλος από τον Γιάννη Λάτσιο. Μπορεί να έχουν χωρίσει για περισσότερα από δέκα χρόνια, όμως κρατούν φιλικές σχέσεις, βάζοντας πάνω απ' όλα το συμφέρον και την εξέλιξη των τριών παιδιών που έχουν αποκτήσει.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό YOU

Μία από τις κόρες τους, μάλιστα, ήταν μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο, αφού λίγες ώρες πριν είχε επιστρέψει από τη δική της “πρεμιέρα” στο σχολείο και εκείνος της έκανε παρέα μέχρι να έρθει η μαμά της. Αφού αγκαλιάστηκαν και χαιρετήθηκαν σε όμορφο κλίμα, ακολούθησαν χωριστούς δρόμους, πηγαίνοντας ο καθένας στο σπίτι του.

Τα τρυφερά τετ α τετ Μενεγάκη - Λάτσιου

Μενεγάκη Λάτσιος

Μενεγάκη Λάτσιος περιοδικό YOU
Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί από σήμερα σε όλα τα περίπτερα με μόνο 1,5 ευρώ

Σούσουρο με την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega - Τα χιλιάρικα που... χάθηκαν

Η Ελένη Μενεγάκη έκλεισε μια πολύ δυνατή συμφωνία με το Mega, προφανώς, για να δεχθεί να πάει εκεί αφού πολλά ήταν τα κανάλια που την ζητούσαν μετά την αποχώρησή της από τον ALPHA. Ξέρει τι κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Η Ελένη μπορεί να μην έφερνε νούμερα τον τελευταίο καιρό στο κανάλι της Κάντζας αλλά ήταν από τα πιο δυνατά ονόματα στα εμπορικά του σταθμού! Τι εννοούμε με αυτό;

Μεγάλες εταιρείες διαφόρων ειδών έκαναν "κρα" για να τους διαφημίσει η Ελένη Μενεγάκη και για να συμβεί αυτό πλήρωναν αδρά είτε έκανε 5% σε νούμερα είτε έκανε 30! Αυτό ήταν κάτι που γνώριζαν καλά στο Mega γι' αυτό κι έκαναν τα αδύνατα δυνατά ώστε να την κερδίσουν...

Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, όσο έλειπε η βασίλισσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες οι εταιρείες θέλοντας να διαφημίσουν τα προϊόντα τους απευθύνονταν στις... εναπομείναντες παρουσιάστριες (βλέπε Φαίη Σκορδά, Κατερίνα Καινούργιου, Σίσσυ Χρηστίδου, Ηλιάνα Παπαγεωργίου κλπ).

Τώρα, όμως, που η Ελένη γύρισε τους... ξαναμάζεψε όλους με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι τηλεοπτικοί σταθμοί να σημειώσουν χασούρα πολλών χιλιάδων ευρώ!

Τώρα εξηγείται για ποιο λόγο το Mega δαπάνησε τόσα πολλά λεφτά το πλατό της Ελένης! Ξέρει ότι θα τα πάρει πίσω διπλά και τριπλά...

Αλίμονο στους άλλους σταθμούς!