Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Παύλος Σταματόπουλος: Αποκάλυψε γιατί είχε κόντρα με τον Στηβ Μιλάτο

Ποιος ήταν ο λόγος;

Παύλος Σταματόπουλος: Αποκάλυψε γιατί είχε κόντρα με τον Στηβ Μιλάτο
News 15.09.2021 16:27
Από Ίρις Βίλα

Ο Παύλος Σταματόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Alpha «Super Κατερίνα» και μέσα σε όλα ο ίδιος αναφέρθηκε και στην κόντρα που είχε με τον Στηβ Μιλάτο.

Μάλιστα δεν στάθηκε μόνο εκεί αφού αποκάλυψε και ποιος ήταν ο λόγος που υπήρξε αυτή η ρήξη ανάμεσά τους. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν έκπληξη για μένα που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέλαβε το Κάτι Ξαναψήνεται.

Δεν μαγειρεύει, αλλά της αρέσει το φαγητό. Δεν μου ταιριάζει η Κωνσταντίνα σε αυτό, νομίζω δεν είναι το δυνατό της σημείο. Δεν έχω καταλάβει ακόμη τους χαρακτήρες του Big Brother.

Ο Στηβ Μιλάτος είχε παράπονο με το πόσο συμμετείχε στην εκπομπή, αλλά αυτό ξέρεις ότι στις περισσότερες δουλειές δεν σε παρακαλούν να πάρεις μέρος, πιέζεις για να συμμετέχουν οι συνεργάτες σου».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Παύλου Σταματόπουλου

Σταματόπουλος για Βασάλο: «Όταν μου έκανε τη χειρονομία εκνευρίστηκα, δεν μου το έχει κάνει κανένας»

Ενώ, ο Παύλος Σταματόπουλος σχολίασε: «Ο Κωνσταντίνος μιλάει περισσότερο στην εκπομπή φυσικά. Ο Κωνσταντίνος έχει δύο στήλες με δύο ενότητες, εγώ τίποτα, παρακατιανός. Όταν μου έκανε τη χειρονομία για ησυχία ένιωσα εκνευρισμό, δεν μου το έχει κάνει κανένας».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother 2: "Έσπασε" τη σιωπή της η πρώην σύζυγος του Στηβ Μιλάτου

Στηβ Μιλάτος: "Υπήρξε συνεύρεση μεταξύ κουμπάρας και νύφης και εμένα και του φίλου μου μαζί"

Share