Ρίκα Διαλυνά: «Είχα πει πως αν δεν έβγαινα πρώτη στα καλλιστεία, θα γινόμουν καλόγρια»

«Δεν πίστευα ποτέ ότι ήμουν όμορφη»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ρίκα Διαλυνά: «Είχα πει πως αν δεν έβγαινα πρώτη στα καλλιστεία, θα γινόμουν καλόγρια»

Στην κάμερα της εκπομπής “MEGA Καλημέρα” και στον Κωνσταντίνο Αρκά μίλησε το πρωί της Τετάρτης (15/9) η Ρίκα Διαλυνά. Η γνωστή ηθοποιός που είχε πρόσφατα τα γενέθλιά της μίλησε για όλους και για όλα.

Οι δηλώσεις της Ρίκας Διαλυνά

«Μετακομίζω μόνιμα στην Κρήτη και μου αρέσει πολύ αυτό. Η καραντίνα δεν με πείραξε καθόλου, μου άρεσε πάρα πολύ, είχα πολλά ενδιαφέροντα να κάνω. Μετά την απώλεια του συζύγου μου έπεσα για ένα χρόνο σε βαθιά κατάθλιψη.

Δεν πίστευα ποτέ ότι ήμουν όμορφη. Ένας θείος μου έστειλε τη συμμετοχή στα καλλιστεία και οι γονείς μου έγιναν έξω φρενών. Είχα πει πως αν δεν έβγαινα πρώτη στα καλλιστεία, θα γινόμουν καλόγρια. Η ομορφιά δεν ήταν διαβατήριο, το αντίθετο μάλιστα. Η ανατροφή μου ήταν διαβατήριο. Ο Μάρλον Μπράντο ήρθε να μου μιλήσει γιατί ήμουν η μόνη που δεν έτρεξα πάνω του και αρνήθηκα να βγω μαζί του. Πέρασα πολύ καλά στις ταινίες με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και ιδιαίτερα στο “Τι 30, τι 40, τι 50”. Με τον Λάμπρο και τη γυναίκα του κάναμε παρέα. Οι άλλοι ηθοποιοί νομίζω ότι με σνόμπαραν».

«Τον φοβάμαι τον θάνατο! Δεν ξέρεις ποτέ ποιο θα είναι το τέλος σου»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην On Time και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη παραχώρησε η Ρϊκα Διαλυνά.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην απώλεια των γονιών της, μια πληγή που ακόμα δεν έχει κλείσει και την έχει στιγματίσει μέχρι σήμερα.

«Η στιγμή που με στιγμάτισε ήταν όταν έχασα τους γονείς μου διαδοχικά. Πρώτα πέθανε ο πατέρας μου σε ηλικία 60 ετών και εγώ τότε δούλευα στη Γερμανία και μου έδωσαν μόνο 24 ώρες για να έρθω να τον χαιρετήσω.

Και όταν επέστρεψα, που με περίμεναν στη Γερμανία, η σκηνή που έπρεπε να γυρίσω ήταν να είμαι πάνω από 7 φέρετρα και να κοροϊδεύω τους πεθαμένους. Ήταν από τις σκηνές που έπρεπε να γυρίσω για το ρόλο μου, κοροϊδεύοντας τους νεκρούς. Όταν η μητέρα μου αρρώστησε τα παράτησα όλα και ήρθα στην Ελλάδα.

Τον φοβάμαι τον θάνατο. Είναι κάτι που δεν το ξέρεις. Δεν ξέρεις ποτέ ποιο θα είναι το τέλος σου».

Ρίκα Διαλυνά για τον θάνατο