Άγγελος Λάτσιος: Φωτογραφίες από την μεζονέτα που συγκατοικεί ο γιος της Ελένης Μενεγάκη με τον πατέρα του, Γιάννη Λάτσιο

Μόλις 400 τετραγωνικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγγελος Λάτσιος: Φωτογραφίες από την μεζονέτα που συγκατοικεί ο γιος της Ελένης Μενεγάκη με τον πατέρα του, Γιάννη Λάτσιο

Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετά χρόνια ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος (που τον τελευταίο καιρό είναι τρελά ερωτευμένος - δείτε εδώ το κορίτσι του), έχει επιλέξει να μένει με τον πατέρα του, Γιάννη Λάτσιο, στο σπίτι αυτού στην Εκάλη!

Πρόκειται για μία από τις μεζονέτες, που χτίστηκαν στο οικόπεδο της οδού Αγράμπελης, που κάποτε δέσποζε η ροζ βίλα του Ανδρέα και της Δήμητρας Παπανδρέου.

Η μεζονέτα του Γιάννη Λάτσιου

Το σπίτι περιλαμβάνει δύο κρεβατοκάμαρες, ένα master room, δύο τζάκια, play room, υπόγειο πάρκινγκ, πισίνα και κήπο!

 Γιάννης Λάτσιος σπίτι Εκάλη

Την περίμενε έξω από το σπίτι με λουλούδια - Αποκλειστικές φωτογραφίες Γιάννη Λάτσιου και Ελένης Μενεγάκη

Πρεμιέρα την περασμένη Δευτέρα, μετά από έναν χρόνο απουσίας και μια σύντομη αναβολή, για την Ελένη Μενεγάκη, που έκλεψε τις εντυπώσεις με το κατακόκκινο φόρεμα-φωτιά που επέλεξε. Μόλις κλείνουν τα φώτα, δεν χάνει τη λάμψη της, αντιθέτως ακόμα και αμέσως μετά την εκπομπή παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή.

Για του λόγου το αληθές, ο φακός τού YOU τη συνάντησε κοντά στο σπίτι της, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, ενώ επέστρεφε από τα στούντιο του MEGA. Η έκπληξη, όμως, δεν ήταν εκεί, αλλά στον άνθρωπο που την περίμενε, που δεν ήταν άλλος από τον Γιάννη Λάτσιο. Μπορεί να έχουν χωρίσει για περισσότερα από δέκα χρόνια, όμως κρατούν φιλικές σχέσεις, βάζοντας πάνω απ' όλα το συμφέρον και την εξέλιξη των τριών παιδιών που έχουν αποκτήσει.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό YOU

Μία από τις κόρες τους, μάλιστα, ήταν μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο, αφού λίγες ώρες πριν είχε επιστρέψει από τη δική της “πρεμιέρα” στο σχολείο και εκείνος της έκανε παρέα μέχρι να έρθει η μαμά της. Αφού αγκαλιάστηκαν και χαιρετήθηκαν σε όμορφο κλίμα, ακολούθησαν χωριστούς δρόμους, πηγαίνοντας ο καθένας στο σπίτι του.

Μενεγάκη Λάτσιος

Μενεγάκη Λάτσιος περιοδικό YOU