Ιωάννα Μαλέσκου: Η αποκάλυψη για τον γάμο της - «Συναισθηματικά είμαι...»

«Γιατί διαβάζουμε και δυστυχώς γράφονται πολλά...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: Η αποκάλυψη για τον γάμο της - «Συναισθηματικά είμαι...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Παρασκευής (17/9) η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία μίλησε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν καθώς και για την επιθυμία της να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της και να παντρευτεί.

Εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει γνωστό πως η Ιωάννα Μαλέσκου βρίσκεται σε σχέση με έναν εκπαιδευτή σκύλων, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες.

Η ίδια πάντως δηλώνει έτοιμη για γάμο, ενώ σήμερα, τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει μία αγαπημένη συνεργάτιδά της.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου

«Συναισθηματικά και ψυχολογικά είμαι έτοιμη για έναν γάμο, άλλοι τεχνικοί παράγοντες είναι αυτοί οι οποίοι… Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να βρίσκεις τον άνθρωπο της ζωής σου, να κάνεις την οικογένεια σου και να ξέρεις ότι όλο αυτό ολοκληρώνει πραγματικά τη ζωή σου.

Το τηλεοπτικό σκηνικό είναι πολύ πιο έντονο από ότι θα συνηθίζαμε να βλέπουμε. Είναι όμορφο να υπάρχουν τόσες εκπομπές με την έννοια να διαμορφώνουν διαφορετικά την τράπουλα με τις επιλογές των τηλεθεατών. Κάνουμε τηλεόραση και απευθυνόμαστε στον κόσμο, δεν την κάνουμε για εμάς. Έτσι θέλω να πιστεύω. Σε αυτή την κατάσταση υπάρχει αυτό το όμορφο άγχος, η αγωνία, η διαρκής κίνηση και προσωπικά δεν με αγχώνει τι θα κάνουν οι άλλες εκπομπές στη ζώνη απέναντι. Με αγχώνει πιο πολύ να δώσουμε στον κόσμο το μέγιστο που μπορούμε.

Είναι αυτό το πλήρωμα του χρόνου που έρχονται στιγμές και συγκυρίες και σε οδηγούν στους ανθρώπους που πραγματικά θέλουμε να είναι κοντά μας. Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι και άλλους ανθρώπους, που δεν συνεργαζόμαστε γιατί δεν γίνεται, δεν τους εκτιμάμε ή έχουμε κάποια πικρία ή οτιδήποτε. Γιατί διαβάζουμε και δυστυχώς γράφονται πολλά», είπε χαρακτηριστικά.

Φωτογραφίες του συντρόφου της Ιωάννας Μαλέσκου

Σούσουρο επικρατεί από χθες 25/8 με την είδηση πως η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ερωτευμένη και σε σχέση, μετά τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να φλερτάρει πολύ στενά με τον πρώην πλέον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Μάριο Χεζόνια,

Όπως έγραφε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ON Time η παρουσιάστρια, έχει βρει τον έρωτα στα μάτια άνδρα που είναι εκπαιδευτής σκύλων. Οι δυο τους κάνουν πολύ καλή παρέα και περνούν πολλές ώρες μαζί. Κάποιοι κάνουν λόγο για μια τρυφερή φιλία, η οποία προχώρησε σε κάτι παραπάνω. Ενώ, κάποιοι λένε ότι ακόμα και βραδινές ώρες, επισκέπτεται το κτήμα στην Παλλήνη, όπου είναι η έδρα του γοητευτικού εκπαιδευτή. Δεν είναι λίγοι αυτοί που την έχουν δει με το αυτοκίνητό της στην περιοχή.

Μετά λοιπόν από αυτή την είδηση δεν γινόταν να μην γίνει γνωστό και το πρόσωπο του. Το προφίλ του στο Instagram βρέθηκε και στη δημοσιότητα ήρθαν φωτογραφίες του από την καθημερινότητα του και όπως είδαμε είναι κούκλος.

O Κωνσταντίνος ή Ντάνυ όπως τον λένε οι φίλοι του, είναι ο ιδρυτής της ομάδας Dani Dogs που αναλαμβάνει την εκπαίδευση των σκυλιών.

Φωτογραφίες του συντρόφου της Ιωάννας Μσλέσκου

Αυτός είναι ο σύντροφος της Μαλέσκου

Ιωάννα Μσλέσκου σχέση