Ιωάννα Μαλέσκου: Ακόμα δεν έκανε πρεμιέρα και ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις από το Love it

Μείον ένα μέλος η εκπομπή του ΣΚΑΪ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: Ακόμα δεν έκανε πρεμιέρα και ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις από το Love it

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε ποδαρικό στη νέα σεζόν, μιας και ξεκίνησε νωρίτερα από όλες τις άλλες ψυχαγωγικές εκπομπές, άκρως ανανεωμένη με μία νέα ομάδα στο πλευρό της. Η περσινή σεζόν τελείωσε με περίεργο τρόπο για το Love it, αφού ένας ένας οι συνεργάτες της αποχώρησαν από την εκπομπή.

Πρώτος έφυγε ο Βασίλης Γρηγορόπουλος μεσούσης της σεζόν, ενώ στη συνέχεια την πόρτα της εξόδου είδε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης. Τελευταίος αποχώρησε ο Μάνος Μαγιάτης, ο οποίος μάλιστα άφησε αιχμές για τη συνεργασία με τον σταθμό.

Ποια είναι η νέα αποχώρηση από το Love it της Ιωάννας Μαλέσκου

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, οι αποχωρήσεις ξεκίνησαν και φέτος για την Ιωάννα Μαλέσκου.

Συγκεκριμένα, από το Love it αποχώρησε η makeup artist της παρουσιάστριας, Μαρία Παππά καθώς όπως όλα δείχνουν δεν τα βρήκε με το κανάλι στο οικονομικό κομμάτι.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου για τη νέα τηλεοπτική σεζόν

«Συναισθηματικά και ψυχολογικά είμαι έτοιμη για έναν γάμο, άλλοι τεχνικοί παράγοντες είναι αυτοί οι οποίοι… Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να βρίσκεις τον άνθρωπο της ζωής σου, να κάνεις την οικογένεια σου και να ξέρεις ότι όλο αυτό ολοκληρώνει πραγματικά τη ζωή σου.

Το τηλεοπτικό σκηνικό είναι πολύ πιο έντονο από ότι θα συνηθίζαμε να βλέπουμε. Είναι όμορφο να υπάρχουν τόσες εκπομπές με την έννοια να διαμορφώνουν διαφορετικά την τράπουλα με τις επιλογές των τηλεθεατών. Κάνουμε τηλεόραση και απευθυνόμαστε στον κόσμο, δεν την κάνουμε για εμάς. Έτσι θέλω να πιστεύω. Σε αυτή την κατάσταση υπάρχει αυτό το όμορφο άγχος, η αγωνία, η διαρκής κίνηση και προσωπικά δεν με αγχώνει τι θα κάνουν οι άλλες εκπομπές στη ζώνη απέναντι. Με αγχώνει πιο πολύ να δώσουμε στον κόσμο το μέγιστο που μπορούμε.

Είναι αυτό το πλήρωμα του χρόνου που έρχονται στιγμές και συγκυρίες και σε οδηγούν στους ανθρώπους που πραγματικά θέλουμε να είναι κοντά μας. Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι και άλλους ανθρώπους, που δεν συνεργαζόμαστε γιατί δεν γίνεται, δεν τους εκτιμάμε ή έχουμε κάποια πικρία ή οτιδήποτε. Γιατί διαβάζουμε και δυστυχώς γράφονται πολλά», είπε χαρακτηριστικά.