«Κάηκε» μπροστά στην κάμερα ο Νίκος Μουτσινάς - «Δεν βλέπω Big Brother και Top Chef»

«Θα με βάλεις να τσακωθώ με τον ΣΚΑΪ τώρα;»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Κάηκε» μπροστά στην κάμερα ο Νίκος Μουτσινάς - «Δεν βλέπω Big Brother και Top Chef»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι έκανε το πρωί του Σαββάτου (18/9) ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος μίλησε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως δεν παρακολουθεί τα προγράμματα του ΣΚΑΪ, Big Brother και Top Chef.

Λίγες μετά την πρεμιέρα του, ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε σε όλα τα πρόσωπα του τηλεοπτικού τοπίο και έκανε ένα ιδιαίτερο σχόλιο για την τηλεοπτική επιστροφή της Μαρίας Ηλιάκη.

Οι δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά

«Δεν με δυσκολεύει κάτι. Αυτό που με προβληματίζει ότι έχει φύγει η ψυχαγωγία, είναι πολλά τα κοινωνικά θέματα και μπορεί να έχουμε πάρει την απόφαση να είμαι μόνο ψυχαγωγικοί, αλλά πολλές φορές σκέφτομαι “θα βγεις και θα χορέψεις στην εκπομπή ενώ έχουν γίνει όλα αυτά στον κόσμο;”

Η “βασίλισσα” επέστρεψε και είναι η Ελένη. Για την Κατερίνα Καινούργιου χαίρομαι για την επιτυχία της. Η Μαρία Ηλιάκη άργησε να επιστρέψει. Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει ένας νικητής στο τέλος της σεζόν. Είναι μοιρασμένα τα πράγματα. Δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση, γιατί να δω Big Brother; Δεν βλέπω ούτε Top Chef», είπε χαρακτηριστικά.

Απίστευτη αντίδραση του Νίκου Μουτσινά μπροστά από τις κάμερες - «Τι είμαι, βλάκας;»

Πρεμιέρα με το Καλό Μεσημεράκι έκανε ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και οι εκπλήξεις που είχε ετοιμάσει στο πλατό για τους τηλεθεατές του ήταν πολλές. Όπως όταν βγήκαν στον αέρα Κατσούλης - Ρουμελιώτη.

Σήμερα 14/9 μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, ο παρουσιαστής απάντησε στο αν τον αγχώνει ο ανταγωνισμός που φέτος είναι μεγάλος. «Πάντα υπάρχει ένα πρόγραμμα απέναντι. Ο κάθε σταθμός βάζει το πρόγραμμα που πιστεύει. Εγώ αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι να δίνουμε εμείς τον καλύτερό μας εαυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Μετά την ερώτηση αν βλέπει τα νούμερα τηλεθέασης, ο Νίκος Μουτσινάς τους άφησε όλους άφωνους, όταν είπε «Τα νούμερα τα παρακολουθώ, τι είμαι, βλάκας;».