Έτοιμη για το 4ο παιδί η Σταματίνα Τσιμτσιλή; Η αποκάλυψη που τους ξάφνιασε όλους

Στον αέρα του Όλα Γκουντ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έτοιμη για το 4ο παιδί η Σταματίνα Τσιμτσιλή; Η αποκάλυψη που τους ξάφνιασε όλους

Στην κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου (18/9) η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η γνωστή παρουσιάστρια μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενός τέταρτου παιδιού.

Την ίδια στιγμή, αναφέρθηκε και στην φετινή τηλεοπτική σεζόν αλλά και στα νούμερα τηλεθέασης των εκπομπών, τονίζοντας πως υπάρχει μεγάλος πια ανταγωνισμός, με την ίδια ωστόσο να πορεύεται μέχρι στιγμής ανοδικά.

Οι δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον τηλεοπτικό ανταγωνισμό και το ενδεχόμενο τέταρτου παιδιού

«Είναι μία πολύ ανταγωνιστική σεζόν με πάρα πολλές εκπομπές σε όλες τις ζώνες. Δεν με αγχώνει ο ανταγωνισμός, μού αρέσει να υπάρχει χώρος για όλους. Δεν με αγχώνουν αλλά τα παρακολουθώ. Προσπαθώ να μην κοιτάω το δέντρο αλλά το δάσος.

Ο Θέμης Σοφός θέλει 4-5 παιδιά. Εγώ έχω βάλει άνω τελεία».

Αποκάλυψε on air τον λόγο που έκανε παράπονα στον γιο της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει επιστρέψει και πάλι δυναμικά στην πρωινή ζώνη μέσα από την συχνότητα του Alpha με την εκπομπή της «Happy Day». Μάλιστα, η παρουσιάστρια σήμερα 16/9 θέλησε να μοιραστεί ένα αστείο περιστατικό.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την έναρξη της εκπομπής η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον γιο της, τον Γιαννάκη ο οποίος όπως και οι αδερφές της έχει επιστρέψει στο σχολείο.

Η Σταματίνα Τσιμιτσιλή είπε πως χθες την πήρε τηλέφωνο η δασκάλα του γιου της από το νήπιο για να της πει ότι το παιδάκι της ζήτησε να μιλήσει με τον μπαμπά του στο τηλέφωνο. Έτσι όταν εκείνος επέστρεψε στο σπίτι η παρουσιάστρια του έκανε παράπονα γιατί ζήτησε τον μπαμπά του και όχι την ίδια.