«Δεν ίσχυε τότε ότι ήμουν σε σχέση με τον Αλέξη Γεωργούλη»

"Έσπασε" την σιωπή της γνωστή ηθοποιός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν ίσχυε τότε ότι ήμουν σε σχέση με τον Αλέξη Γεωργούλη»

Στην κάμερα της εκπομπής του Καλύτερα δε γίνεται μίλησαν το μεσημέρι του Σαββάτου (18/9) η Μαρίλια Μητρούση και η Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου.

Οι δύο ηθοποιοί, μαμά και κόρη, αναφέρθηκαν στις σχέσεις τους αλλά και στο τρόπο που αντιδρούσε η δεύτερη όταν η μητέρα τξης έλειπε από το σπίτι πολλές ώρες, λόγω δουλειάς.

Την ίδια στιγμή, η Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου αποκάλυψε πως ανακοίνωσε στην κόρη της το διαζύγιο με τον πατέρα της ενώ η Μαρίλια Μητρούση απάντησε και για το αν ήταν ζευγάρι με τον Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος πριν λίγο καιρό συγκλόνισε με τις δηλώσεις του για το ατύχημα του.

«Εκείνη την περίοδο που βγήκαν τα δημοσιεύματα δεν ίσχυε κάτι τέτοιο», απάντησε η νεαρή ηθοποιός.

Οι δηλώσεις της Μαρίλιας Μητσούση για τον Αλέξη Γεωργούλη

«Όταν είδα τον Αλέξη Γεωργούλη είπα αυτόν βρήκατε;»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού παραχώρησε η Σοφία Βογιατζάκη. Η ίδια μίλησε για την συμμετοχή της στην σειρά «Είσαι το ταίρι μου» αλλά και τον Αλέξη Γεωργούλη.

«Είσαι το ταίρι μου», τεράστια τηλεοπτική επιτυχία, η οποία μάλιστα παιζόταν και πρόσφατα ξανά. Ευλογία να έχεις τέτοιο ξεκίνημα στην καριέρα σου;

Δεν είναι απλά ευλογία, είναι το jackpot σε μορφή σίριαλ. Από κάθε άποψη. Από άποψη σεναρίου, ομάδας, παραγωγής, χημείας των ανθρώπων που δουλεύαμε μαζί. Έχω κρατήσει φιλίες από τότε, που θα τις έχω μέχρι τα βαθιά μου γεράματα. Σχέσεις ουσίας, που τις θεωρώ οικογένειά μου. Πολύ ευτυχισμένη συγκυρία. Ήταν και η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά και έγινα με αυτόν τον τρόπο ευρέως γνωστή. Μου ανοίξανε πάρα πολλές πόρτες. Είμαι ευγνώμων και νιώθω τυχερή.

Αν γινόταν remake, θα πήγαινες;

Εννοείται με χαρά! Αρκεί να μην μπω πάλι 22 ώρες στο αεροπλάνο να πάω στην Αυστραλία. Ας πάω μέχρι την Αίγινα, που είναι δίπλα.

Με τον Αλέξη Γεωργούλη ξανά συναντήθηκες στο τηλεπαιχνίδι «Joker». Πες μου, όταν τον πρωτοείδες στο σίριαλ, τι σκέφτηκες;

Ό,τι σκέφτηκαν όλοι, όταν είδαν τον Αλέξη. Είπα οκ… αυτόν βρήκατε; (γελάει). Κούκλος, πολύ γοητευτικό παιδί. Το θέμα βέβαια με τον Αλέξη είναι ότι είναι τόσο καλό πλάσμα, που από κάποιο σημείο κι ύστερα, σταματάς να στέκεσαι στην εμφάνιση. Σε κερδίζει τόσο πολύ όλο το υπόλοιπο, που η ομορφιά του είναι το τελευταίο που σε απασχολεί. Η ίδια μάλιστα μίλησε και για την θέληση της να υιοθετήσει παιδί.

Σοφία Βογιατζάκη συνέντευξη στον Αλέξη Γεωργούλη