Ευχάριστα νέα για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου λίγες μέρες μετά τον γάμο τους

Διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ευχάριστα νέα για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου λίγες μέρες μετά τον γάμο τους

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βίωσαν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου λίγες μέρες μετά τον λαμπερό γάμο τους. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι βάφτισε το Σάββατο (18/9) την κόρη ενός φιλικού τους ζευγαριού.

Η γνωστή τραγουδίστρια φυσικά μοιράστηκε το σπουδαίο αυτό γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες αλλά και βίντεο από την βάφτιση.

Η μικρούλα βαφτίστηκε Αγγελική – Κωνσταντίνα ενώ μαζί με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου ήταν φυσικά και η κορούλα τους, η οποία επίσης βαφτίστηκε πρόσφατα και συγεκριμένα στον γάμο του ζευγαριού.

Φωτογραφίες και βίντεο από την βάφτιση που πήγαν Χατζίδου - Παύλου

Ευχάριστα νέα για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου

Οι πρώτες δηλώσεις της Ελένης Χατζίδου μετά τον γάμο της με τον Ετεοκλή Παύλου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ έκαναν ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου λίγο μετά τον γάμο τους. Το ευτυχισμένο ζευγάρι παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο το βράδυ του Σαββάτου (4/9).

Οι δυο τους βάφτισαν επίσης την κόρη τους, Μελίτα, και δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη χαρά τους μιλώντας στις κάμερες που βρέθηκαν στο χώρο της δεξίωσης. Η Ελένη Χατζίδου έλαμπε μέσα στο νυφικό της και ο σύζυγός της ήταν απλά ενθουσιασμένος που την κοίταζε.

«Πάμε να περάσουμε καλά και να διασκεδάσουμε με τους δικούς μας ανθρώπους. Μου μετέφεραν ότι ο Ετεοκλής ήταν πολύ χαλαρός» είπε η Ελένη Χατζίδου ενώ στη συνέχεια, ο Ετεοκλής Παύλου, σχολίασε για το νυφικό της αγαπημένης του: «Δεν υπάρχουν λόγια».

Οι ετοιμασίες της πριν τον γάμο

Διπλή χαρά βίωσαν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου. Και αυτό γιατί ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και βάφτισαν την κορούλα τους, Μελίτα.

Μπορεί ο κορωνοϊός να ανέβαλε για αρκετό καιρό τα σχέδια τους, ωστόσο η μεγάλη μέρα για το ζευγάρι έφτασε και κυριολεκτικά λάμπει από ευτυχία.

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν το ευτυχές αυτό γεγονός, η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους βίντεο και φωτογραφίες από τις προετοιμασίες.

Να σημειώσουμε πως θα παντρευτούν στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου εντός του κτήματος “Πολυχώρος Ονείρων”.

Κουμπάρα στον γάμο τους θα είναι η καλή τους φίλη Ειρήνη Ζέη ενώ νονοί της μικρής Μελίτας – Δήμητρας θα είναι ο Θωμάς Παπαδόπουλος και η Άντυ Γιαννακοπούλου.