Χαμός θα γίνει σήμερα 20/9 στο Καλό Μεσημεράκι - Στην εκπομπή του Μουτσινά ηθοποιός του Hollywood

Και όμως.... σοκ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός θα γίνει σήμερα 20/9 στο Καλό Μεσημεράκι - Στην εκπομπή του Μουτσινά ηθοποιός του Hollywood

Χαμός θα γίνει στην σημερινή 20/9 εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι. Καλεσμένη θα είναι μια ηθοποιός του Hollywood που έχει κάνει τεράστια καριέρα και θεωρείται από τις πιο σπουδαίες του χώρου. Τα νούμερα τηλεθέασης θα χτυπήσουν κόκκινο, τα οποία ωστόσο ήδη βρίσκονται στα ύψη.

Ο λόγος για την Monicca Belucci, η οποία βρέθηκε στην Ελλάδα με αφορμή την παράσταση αφιερωμένη στη Μαρία Κάλλας, «Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις», κατά τη διάρκεια της οποία θα απαγγείλει τις επιστολές της ντίβας της όπερας.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την καλεσμένη στο Καλό μεσημεράκι

«Μια προσωπική συνέντευξη με μεγάλο ενδιαφέρον παραχώρησε στον Νίκο Μουτσινά η Μόνικα Μπελούτσι, που βρίσκεται στη χώρα μας στο πλαίσιο των εμφανίσεων που θα πραγματοποιήσει στο Ηρώδειο στις 21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου όπου και θα ερμηνεύσει επιστολές και αναμνήσεις της Μαρίας Κάλλας.

Η Ιταλίδα σταρ μιλάει μεταξύ άλλων για την Ελλάδα, για το παρελθόν και τις επιλογές της αλλά και για τις κόρες της.

Αύριο, Δευτέρα 20/09, στις 15:00 στο “Καλό Μεσημεράκι” στον ΣΚΑΪ».

«Κάηκε» μπροστά στην κάμερα ο Νίκος Μουτσινάς

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι έκανε το πρωί του Σαββάτου (18/9) ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος μίλησε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως δεν παρακολουθεί τα προγράμματα του ΣΚΑΪ, Big Brother και Top Chef.

Λίγες μετά την πρεμιέρα του, ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε σε όλα τα πρόσωπα του τηλεοπτικού τοπίο και έκανε ένα ιδιαίτερο σχόλιο για την τηλεοπτική επιστροφή της Μαρίας Ηλιάκη.

«Δεν με δυσκολεύει κάτι. Αυτό που με προβληματίζει ότι έχει φύγει η ψυχαγωγία, είναι πολλά τα κοινωνικά θέματα και μπορεί να έχουμε πάρει την απόφαση να είμαι μόνο ψυχαγωγικοί, αλλά πολλές φορές σκέφτομαι “θα βγεις και θα χορέψεις στην εκπομπή ενώ έχουν γίνει όλα αυτά στον κόσμο;”

Η “βασίλισσα” επέστρεψε και είναι η Ελένη. Για την Κατερίνα Καινούργιου χαίρομαι για την επιτυχία της. Η Μαρία Ηλιάκη άργησε να επιστρέψει. Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει ένας νικητής στο τέλος της σεζόν. Είναι μοιρασμένα τα πράγματα. Δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση, γιατί να δω Big Brother; Δεν βλέπω ούτε Top Chef», είπε χαρακτηριστικά.