Κατερίνα Καινούργιου: Η άγνωστη συζήτηση με την Ιωάννα Παλιοσπύρου - Δεν προβλήθηκε ποτέ

Όσα είπαν και δεν είδαμε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Η άγνωστη συζήτηση με την Ιωάννα Παλιοσπύρου - Δεν προβλήθηκε ποτέ

Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν η πρώτη παρουσιάστρια - δημοσιογράφος που πήρε συνέντευξη από την Ιωάννα Παλιοσπύρου για την εκπομπή της. Η οποία και προβλήθηκε σήμερα 20/9 στον αέρα του ALPHA.

Αφού λοιπόν προβλήθηκε η συνέντευξή της που έκανε το twitter να πάρει "φωτιά", η παρουσιάστρια, αποκάλυψε τι είπανε οι δυο τους με το που αποχώρησαν οι κάμερες.

«Αν αρμόδιοι της Πολιτείας μας βλέπετε ή εξιδεικευμένοι γιατροί, αν γνωρίζετε γιατρούς από το εξωτερικό, παρακαλώ πολύ να επικοινωνήσετε και να βοηθήσετε με όποιον τρόπο μπορείτε. Βοηθάει όπως μπορεί ο καθένας», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Επειδή διαβάζω και τα σχόλια στα social media, αυτή η εξομολόγηση δίνει και δύναμη. Την επόμενη φορά που θα γκρινιάξουμε για κάτι ασήμαντο, ας βάλετε να δείτε και αυτή την κουβέντα που κάναμε με την Ιωάννα και θα αλλάξουν πολλά πράγματα στη ζωή μας», συνέχισε.

Η συζήτηση Καινούργιου - Παλιοσπύρου όταν έφυγαν οι κάμερες.

«Μιλήσαμε πάρα πολύ άνετα, ανοιχτά. Στη συνέχεια, όταν αποχώρησε το συνεργείο μιλήσαμε για μόδα, για παπούτσια, για τα ρούχα που φοράει, για τσάντες. Κάναμε μία άκρως φυσιολογική κουβέντα. Από κοντά η κοπέλα σε κάνει να νιώθεις άνετα. Δεν θέλει τη λύπηση κανενός», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

Τα λόγια της Καινούργιου πριν προβληθεί η συνέντευξη

«Όταν η Ιωάννα ένιωσε άνετα, μαζί με την Σόνια Καζόνι, πήγαμε στο σπίτι της Αννίτας Ναθαναήλ όπου ήταν εκεί και η Ιωάννα και μου άνοιξε την καρδιά της. Πραγματικά από χθες δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ γιατί έχω προβληματιστεί και πιστέψτε με για εμένα, άλλαξαν πάρα πολλά πράγματα. Στον τρόπο που βλέπω τα πράγματα και σας μιλάει μια γυναίκα που πάρα πολλά χρόνια είναι εγκλωβισμένη στην εικόνα της... αυτή είμαι εγώ. Μπορεί και εσείς που με παρακολουθείτε από το σπίτι...» εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

«Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει τα πιο όμορφα μάτια που έχω δει ποτέ», συνέχισε και το κλίμα στο πλατό ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε λόγω του ότι η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες μετά την διακοπή της, δεν μπόρεσε να κάνει πολλές ερωτήσεις.