Αγνώριστη η Άννα Λορένη - Έτσι είναι σήμερα 3 χρόνια μετά από το «Power of Love»

Πιο ανανεωμένη από ποτέ

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αγνώριστη η Άννα Λορένη - Έτσι είναι σήμερα 3 χρόνια μετά από το «Power of Love»

Η Άννα Λορένη άφησε το δικό της στίγμα στην τηλεόραση καθώς την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι «Power of Love». Η ίδια τότε μας είχε συστηθεί ως τραγουδίστρια κάτι που πλέον φαίνεται να έχει αλλάξει.

Μάλιστα, μέσα στο ριάλιτι είχε καταφέρει να συνάψει σχέση με τον Παναγιώτη Θεόφιλο αλλά μετά το τέλος του παιχνιδιού η μεταξύ τους σχέση δεν προχώρησε και η Λορένη αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της με το styling εδώ στην Ελλάδα.

Τελικά η ίδια κατάλαβε πως το Ντουμπάι είναι η ιδανικότερη επιλογή για εκείνη καθώς το 2018 είχε επιστρέψει στην Ελλάδα μόνιμα αφού είχε μπει πρώτα στο «Power of Love».

Σε σχετική ανάρτηση που είχε κάνει στο Instagram τον Αύγουστο, έγραφε ότι είναι πολύ δύσκολο που λέει αντίο σε φίλους και οικογένεια: «Όταν 3 χρόνια πριν αποφάσισα να γυρίσω στην Ελλάδα δεν φανταζόμουν ποτέ αυτά που θα ζούσα . Ξεκίνησαν όλα από ένα ριάλιτι που με άλλαξε σαν άνθρωπο για πολλούς λόγους.

Νιώθω ευλογημένη που γνώρισα όλους εσάς. Τώρα που φεύγω δεν θα νιώθω τόσο μόνη όσο πριν. Θα μοιράζομαι μαζί σας τις καινούργιες εμπειρίες κ θα μου κάνετε παρέα. Λυπάμαι που στην Ελλάδα δεν υπάρχουν οι κατάλληλες ευκαιρίες.

Εύχομαι σύντομα τα πράγματα να αλλάξουν. Σας αγαπώ που μου κάνατε αυτό το ταξίδι τόσο όμορφο. Ήσασταν κ θα είστε η δύναμη μου».

Δείτε πως είναι σήμερα η Άννα Λορένη

Άννα Λορένη - Ανάρτηση

Παντρεύτηκε πρώην παίκτης του Power of love

Μπορεί να πήγε στο Power of love για να βρει τον αληθινό έρωτα, ωστόσο, την αγάπη την βρήκε εκτός παιχνιδιού και κατέληξα μάλιστα να παντρεύεται την αγαπημένη του. Μάλιστα, η σύντροφος και πλέον γυναίκες του είναι πρώην παίκτρια του The Voice.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Θεόφιλο - που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό - ο οποίος είναι τρελά ερωτευμένος με την Δανάη Παναγιώτου. Οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, έχοντας στο πλευρό τους πολύ κοντινά τους πρόσωπα, ενώ στο γάμο βρέθηκε και ο Δώρος Παναγίδης.

Power of love γάμος Παναγιώτη Θεόφιλου

«Ήρθα στην Κύπρο για δουλειές και έμεινα γιατί βρήκα τον έρωτα της ζωής μου. Δεν το είχα σχεδιάσει ακριβώς έτσι. Αλλά επειδή ήταν τα γενέθλιά μου και, παράλληλα, ήθελα να την "πιάσω στον ύπνο" και να μην καταλάβει τίποτα, μου βγήκε εκείνη τη μέρα στο δείπνο. Ταιριάξαμε αμέσως, κουμπώσαμε.

Από την αρχή καταλαβαίνεις ότι με αυτόν τον άνθρωπο θα είσαι. Έχουμε πει ο γάμος να γίνει μέσα στον επόμενο χρόνο, αλλά να δούμε πρώτα τι θα γίνει με τον κορωνοϊό» είχε δηλώσει πριν από μερικούς μήνες ο Παναγιώτης Θεόφιλος, ο οποίος μέσα στο Power of love, αλλά και μερικούς μήνες μετά το τέλος του παιχνιδιού είχε σχέση με την Άννα Λορένη.