Ελένη Μενεγάκη: Άλλαξε το πλατό και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς

Η σημασία πίσω από την αλλαγή αυτή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη:  Άλλαξε το πλατό και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς

Περίπου δυο εβδομάδες στον αέρα βρίσκεται η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια που επέστρεψε άκρως ανανεωμένη μέσα από την συχνότητα του ALPHΑ με ένα πολύ μεγάλο και ανανεωμένο πλατό, αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή της τελευταίες στιγμής.

Συγκεκριμένα, θέλησε να προσθέσει στο πλατό το αγαπημένο της χρώμα, το χρώμα που την ακολουθεί στις περισσότερες από τις εκπομπές της.

Μέχρι χθες 22/9 το φόντο της Ελένης Μενεγάκη ήταν πράσινο ωστόσο από σήμερα 23/9 είναι μπλε ένα χρώμα που αγαπά πολύ και έχει μεγάλη σημασία, μιας και μπλε ήταν όλα τα διακοσμητικά στην βάφτιση του γιου της Άγγελου Λάτσιου. (Δείτε εικόνες από τα βαφτίσια).

Βίντεο από το ανανεωμένο πλατό της Ελένης Μενεγάκη

Οι πρώτες δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη μετά την πρεμιέρα της στο Mega

Λίγο μετά την μεγάλη πρεμιέρα της στο Mega, η Ελένη Μενεγάκη έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, στις οποίες εξήγησε ποια ήταν τα συναισθήματά της πριν κάνει τη μεγάλη της επιστροφή καθώς και τι ακριβώς είχε συνεννοηθεί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου η οποία της έκανε ποδαρικό όπως πάντα.

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως όλη η διαδικασία της εκπομπής της είχε λείψει πάρα πολύ, ωστόσο την ίδια στιγμή είχε άγχος για το πώς θα πάει η πρεμιέρα.

«Είχα πάρα πολύ άγχος, δεν φάνηκε λίγο ότι μου έλειψαν όλα αυτά; Γύρισα με το συναίσθημα χαράς, ανυπομονησίας, σιγουριάς και ευτυχίας. Δεν είχα πει στη Νατάσσα Θεοδωρίδου από τα Χριστούγεννα ότι θα γυρίσω, αλλά μου είχε πει ότι αν γυρίσω θα είναι μαζί μου, πάντα είμαστε μαζί εμείς», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.