Γυναικοκτονία στην Ρόδο: Συγκλονίζει το μήνυμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου

«Οι γυναίκες δεν είναι ιδιοκτησία»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γυναικοκτονία στην Ρόδο: Συγκλονίζει το μήνυμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Τους τελευταίους μήνες, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media καθώς προσπαθεί μέσα από τη δική της ιστορία να δώσει δύναμη σε πολλές γυναίκες και άνδρες που έχουν πέσει θύματα διαφόρων επιθέσεων.

Έτσι, όπως είχε κάνει και στην υπόθεση των Γλυκών Νερών, έτσι και τώρα, με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να σχολιάσει τη γυναικοκτονία που σημειώθηκε πριν από μερικές μέρες στη Ρόδο.

Το μήνυμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου για τη γυναικοκτονία στη Ρόδο

«Αν κάποια στιγμή σας έρθει να σκοτώσετε μία γυναίκα και μετά να αυτοκτονήσετε δοκιμάστε να το κάνετε με την αντίστροφη σειρά. Οι γυναίκες δεν είναι ιδιοκτησία σας», ανέφερε στις δύο αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκινεί η Αννίτα Ναθαναήλ με τις δηλώσεις της για την Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Η μητέρα της την ξαναγέννησε δεύτερη φορά»

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε την Αννίτα Ναθαναήλ ή κοινώς ο άγγελος της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Μέσα σε όλα η ίδια μίλησε για την ψυχολογία της, μετά από την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι αλλά και το πως εξελίχθηκε αυτή η όμορφη σχέση ανάμεσά τους.

Η Αννίτα Ναθαναήλ ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που η Ιωάννα νιώθει άσχημα προς την κατηγορούμενη. Υπάρχουν τα ξεσπάσματα, υπάρχουν κρίσεις. Έχει κάνει πάρα πολλή δουλειά η Ιωάννα για να βρίσκεται εδώ σήμερα, να στέκεται ψύχραιμη και να κάνει focus στην ανάρρωσή της.

Έχει κάνει πολλή δουλειά και ο ψυχίατρός της. Δεν είναι τυχαίο. Πρέπει όμως να προχωρήσει μπροστά. Και συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά: Η μητέρα της την ξαναγέννησε δεύτερη φορά. Αυτό που έκανε ήταν συγκλονιστικό. Το έκανε με το ένστικτό της και την αγάπη της. Εγώ μπήκα πολύ σιγά στη ζωή της.

Δεν ήθελα ούτε να την πιέσω ούτε να μου πει στοιχεία για το συμβάν. Αυτό έγινε σε ένα διάστημα περίπου δυο μηνών. Μέσα από αυτή την ιστορία συνειδητοποιώ και εγώ άλλα πράγματα γιατί έχω παιδιά μεγάλα πλέον.

Έχω δυο κορίτσια 17 και 19 ετών και ταυτίζω τα παιδιά μου με την ιστορία της Ιωάννας. Θα μπορούσε στη θέση της Ιωάννας να είναι τα παιδιά μου.». Μάλιστα, βρέθηκε στο πλευρό της και στο δικαστήριο που τελικά διακόπηκε μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.