Άγριο ξέσπασμα από την Παρασκευή Κερασιώτη : «Θα το ξαναπώ για να κλείσει το θέμα εδώ»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άγριο ξέσπασμα από την Παρασκευή Κερασιώτη : «Θα το ξαναπώ για να κλείσει το θέμα εδώ»

Την Παρασκευή Κερασιώτη την γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μοντέλων στο STAR. Η ίδια άφησε το δικό της στίγμα στο παιχνίδι καθώς πέρα από την εντυπωσιακή εξέλιξη που είχε ως μοντέλο κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό όπου και βγήκε δεύτερη.

Από τότε η ίδια είχε δώσει υπόσχεση στον εαυτό της πως θα συνεχίσει στον χώρο του μόντελινγκ καθώς είναι κάτι που αγαπά. το καλοκαίρι που μας πέρασε αποφάσισε να εργαστεί ως σερβιτόρα στη Μύκονο προκειμένου να καταφέρει να εξασφαλίσει κάποια χρήματα για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να κυνηγήσει μια καριέρα στον χώρο.

Κανείς δεν περίμενε πως η συγκεκριμένη επιλογή που θα έκανε θα έφερνε θύελλα αντιδράσεων από αρκετά άτομα. Ένα από αυτά ήταν και η Μέγκι Ντρίο η οποία δεν δίστασε να κάνει "αιχμηρές" δηλώσεις προς το πρόσωπό της παλιότερα.

Όπως φαίνεται ο σχολιασμός αυτού του γεγονότος δεν έχει σταματημό καθώς η Παρασκευή Κερασιώτη αναγκάστηκε να τοποθετηθεί για άλλη μια φορά λέγοντας χαρακτηριστικά σε ανάρτηση που έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:


«Αναφέρθηκε πάλι το όνομά μου από μια κοπέλα του GNTM που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να βγαίνει σε όλες τις εκπομπές και να κράζει γιατί μόνο αυτό ξέρει να κάνει. Εμένα η δουλεία μου είναι το modeling δεν είναι να βγαίνω στις εκπομπές να κράζω.

Θα το ξαναπώ για να κλείσει το θέμα εδώ. Για μένα δεν είναι ντροπή που δούλεψα ως σερβιτόρα και αν χρειαστεί θα το ξανακάνω. Δε μπορεί κανείς να ξέρει τα προβλήματα που έχει κάποιος στην οικογένειά του. Το modeling είναι το όνειρό μου και θα το κυνηγήσω μέχρι το τέλος».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Παρασκευής Κερασιώτη

Κερασιώτη Παρασκευή - Τι ανέβασε;

Η ανάρτηση της Παρασκευής Κερασιώτη

Πρασκευή Κερασιώτη: «Επειδή είμαι τσιγγάνα δεν μπορώ να...»

Η Παρασκευή Κερασιώτη βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Breakfast at Star». Το νεαρό μοντέλο αναφέρθηκε μέσα σε όλα για την συμμετοχή της στο GNTM αλλά και για τις αντιδράσεις που αντιμετώπισε εξαιτίας της τσιγγάνικης καταγωγής.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα ξαναπήγαινα στο GNTM. Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου στο GNTM. Είχα πολύ άγχος και δεν περίμενα ότι θα καταφέρω να φτάσω εκεί που έφτασα.

Πίστευα στον εαυτό μου, ενώ κάποια άτομα με έκαναν κάποιες φορές να μην πιστεύω, αλλά πλέον το έχω ξεπεράσει και είμαι εγώ. Δεν περίμεναν ότι μια τσιγγάνα θα κατάφερνε να γίνει μοντέλο»

Η Παρασκευή Κερασιώτη συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί κατάφερα μέσα από το GNTM να τους πω ότι “κι επειδή είμαι τσιγγάνα, τι; Δεν μπορώ να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα;”. Δεν υπάρχουμε κι εμείς; Θέλω ο κόσμος να το ξεπεράσει αυτό. Αυτός είναι τσιγγάνος, αυτός είναι λευκός, αυτός είναι μαύρος… Είμαστε όλοι άνθρωποι».

Για τη δουλειά της σε κρεπερί στη Μύκονο, η Παρασκευή Κερασιώτη είπε: «Γιατί κρίνει ο κόσμος. Το ότι κάνω μόντελινγκ δεν σημαίνει ότι παράλληλα δεν μπορώ να κάνω και κάτι άλλο. Θα το πω και δεν ντρέπομαι, δεν είμαστε όλοι οικονομικά καλά. Το ότι δουλεύω ως σερβιτόρα, δεν κάνω για μόντελινγκ; Αυτό είπαν».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Παρασκευής Κερασιώτη