Επικό γέλιο στο πλατό του Breakfast at Star με τον ψαρά από το GNTM

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Επικό γέλιο στο πλατό του Breakfast at Star με τον ψαρά από το GNTM

Στην σημερινή εκπομπή «Breakfast at Star», καλεσμένος ήταν ο ψαράς από το GNTM που κέντρισε το ενδιαφέρον με το το μοναδικό του στυλ. Ο Μάκης Κατσανέας, ξεχώρισε από την πρώτη κιόλας στιγμή, στις auditions.

Αν και ο ίδιος δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι του GNTM 4, δεν τον σταμάτησε από το να τον αγαπήσουν οι τηλεθεατές για την θετική του ενέργεια. Μάλιστα, στο πλατό μοιράστηκε την εμπειρία του, χαρίζοντας πολύ γέλιο με το χιούμορ και τις ατάκες του.

Ο Μάκης Κατσανέας σχολίασε τους συμμετέχοντες που πέρασαν, λέγοντας ότι ο Ιάσονας Λάιος που έφυγε από το σόου είναι «μοντελάρα», ενώ σύστησε στον Ντίνο να κρατάει χαμηλότερους τόνους.

Ο πρώην παίκτης του GTNM ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Φέτος πήγε διαβασμένος», είπε, λέγοντας στη συνέχεια ότι το καλύτερο δώρο ήταν οι φίλοι που έκανε στο παιχνίδι.»

«Της άξιζε της Ειρήνης το golden pass, αλλά μπορούσα να το πάρω κι εγώ!», σχολίασε για το μοντέλο που κέρδισε το golden pass, ωστόσο θεωρεί τον εαυτό του πολύ πιο δυναμικό.».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του για το GNTM

GNTM 4: Τα 10 αγόρια που θα φέρουν αναστάτωση στο σπίτι

Η φάση του Bootcamp του GNTM 4 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (27/9) με την εκρηκτική φωτογράφιση που έκαναν οι παίκτες. 10 αγόρια και 10 κορίτσια κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για το σπίτι, με το Golden Pass για φέτος να πηγαίνει στην Ειρήνη Λεμπέση που εντυπωσίασε τους κριτές από το πρώτο λεπτό.

Τα 10 αγόρια που μπήκαν στο σπίτι του GNTM 4

Ηλίας Αικατερινάρης

Ο Ηλίας είναι 26 χρονών και έρχεται από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Δραστηριοποιείται στον αγροτικό τομέα ως ελαιοπαραγωγός ενώ παράλληλα σπουδάζει στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Από μικρό παιδί, που ακολουθούσε τον πατέρα του στα χωράφια, μέχρι και σήμερα δεν έχει σταματήσει να δουλεύει. Επομένως, είναι πανέτοιμος για τη σκληρή δουλειά, που θα απαιτήσουν από αυτόν οι κριτές.

Λατρεύει τη φύση και δηλώνει ελεύθερο πνεύμα, δραστήριος, συγκρατημένος και με τεράστια υπομονή. Μπορεί να συμπλήρωσαν άλλοι την αίτησή του για το GNTM 4, όμως τελικά εκείνος είναι που τόλμησε καθώς, όπως λέει, “Ή τώρα ή ποτέ!”. Στόχος του, να ζήσει στο έπακρο κάθε στιγμή και να διακριθεί στον διαγωνισμό, βγάζοντας -αν χρειαστεί- το λάδι στους αντιπάλους του.

Motto: “Σήκω νωρίς, κάνε ένα μπάνιο, η μέρα είναι μεγάλη, δούλεψε σκληρά!”

GNTM 4 Ηλίας Αικατερινάρης

Θάνος Δημητρίου

Ο Θάνος είναι 25 ετών και έρχεται από την Αγία Βαρβάρα. Λόγω της τσιγγάνικης καταγωγής του, ήρθε από νωρίς αντιμέτωπος με τα κοινωνικά στερεότυπα και την προκατάληψη. Αυτό τον όπλισε με δύναμη και αποφασιστικότητα για να διεκδικήσει τα όνειρά του. Έχει μέσα του έντονο το αίσθημα της προσφοράς και χαίρεται να βοηθά όσους το έχουν ανάγκη. Γι’ αυτό, επέλεξε να σπουδάσει στα ΤΕΦΑΑ και να ειδικευτεί στην ειδική αγωγή.

Μέσα από την αγάπη του για το ποδόσφαιρο έμαθε να λειτουργεί ομαδικά. Μέσα στον διαγωνισμό όμως δε σκοπεύει να χαρίσει τη νίκη στους αντιπάλους του και σίγουρα σκοπεύει να «ιδρώσει τη φανέλα». Το GΝΤΜ 4 είναι η πρώτη του καθαρή επαφή με το modelling, το οποίο και βλέπει σαν ένα κομμάτι από το παζλ εμπειριών, που θέλει να ζήσει.

Μotto: “Το παιχνίδι δεν τελειώνει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα”.

GNTM 4 Θάνος Δημητρίου

Ντίνος Κρίτσης

Ο Ντίνος είναι 21 ετών. Ζει στη Θεσσαλονίκη, όπου σπουδάζει Βιολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο ενώ μικρότερος έχει ζήσει τέσσερα χρόνια στη Βιρτζίνια των Η.Π.Α. Δηλώνει αυθόρμητος, χαρούμενος, ευγενικός και θεωρεί πως διαθέτει δύο στοιχεία, που χρειάζεται ο χώρος της μόδας: αυτοπεποίθηση και αντίληψη. Κινείται μεθοδικά, έχει το θάρρος της γνώμης του και δεν φοβάται να την εκφράσει.

Πέρυσι, ο Ντίνος έφτασε κυριολεκτικά στο κατώφλι του σπιτιού του GNTM 4, αφού κόπηκε στη διαδικασία των bootcamp. Αυτό τον πείσμωσε περισσότερο ώστε να επιστρέψει πιο δυνατός και αποφασισμένος να αποδείξει στους κριτές ότι αξίζει μια θέση στο σπίτι. Στο GNTM 4 έρχεται πλέον πιο έμπειρος στο κομμάτι των φωτογραφήσεων και θεωρεί πως τίποτα δε θα σταθεί εμπόδιο στον στόχο του, που είναι μόνο η πρωτιά.

Μotto: “In every delay there is a blessing”

GNTM 4 Ντίνος Κρίτσης

Ναπολέων Μάριος Μήτσης

O Ναπολέων είναι 20 ετών, κατάγεται από τα Γιάννενα και σπουδάζει Φυσική στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Επέλεξε το συγκεκριμένο αντικείμενο γιατί, όπως λέει, τον βοηθά να αντιλαμβάνεται τον κόσμο από διαφορετικές οπτικές. Εκτός σχολής, απολαμβάνει να περνά χρόνο στη φύση κάνοντας διάφορες δραστηριότητες.

Τον εξάπτει να πειραματίζεται αν και το μεγαλύτερο του προσόν θεωρεί πως είναι ο αυτοέλεγχος, πράγμα που θα τον βοηθήσει να παραμείνει ζεν, ακόμα και απέναντι στα πιο απρόσμενα concepts. Πριν μπει στον διαγωνισμό, η σχέση του με το modelling ήταν μηδενική. Μέσα από το GNΤΜ 4, o Ναπολέων θέλει να ανακαλύψει τις δυνατότητες του μπροστά στον φωτογραφικό φακό και να δει εάν ο χώρος της μόδας μπορεί να γίνει η δεύτερη φύση του.

Motto: “It is what it is”

GNTM 4 Ναπλέων Μήτσης

Γιάννης Μπούτος

Ο Γιάννης είναι 21 ετών, σπουδάζει Θεολογία και θα ήθελε πολύ να γίνει επαγγελματίας μοντέλο. Μπορεί να είναι κοινωνικός, ψυχή της παρέας και με αστείρευτο χιούμορ, όμως απολαμβάνει και τη μοναχικότητα, γιατί τον φέρνει σε καλύτερη επαφή με τον εαυτό του. Ο χώρος της μόδας είναι νέος για τον Γιάννη, οπότε βλέπει το GNTM 4 ως ένα ριψοκίνδυνο βήμα προς μια νέα κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τον ίδιο, “Αν δεν ρισκάρεις, δεν θα μάθεις ποτέ”. Αφορμή για να αγαπήσει τον κόσμο της φωτογραφίας αποτέλεσε ο παππούς του, ο Γιώργος. Η απώλεια του ήταν κάτι που τον στιγμάτισε βαθιά. Δηλώνει ανοιχτό βιβλίο, χαρούμενος, αυθόρμητος αλλά και λίγο αφελής. Έρχεται στο GNTM 4 για να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί και -γιατί όχι;- μέχρι τον τελικό.

Μotto: “Why not?”

GNTM 4 Γιάννης Μπούτος

Βασίλης Παρωτίδης

Ο Βασίλης είναι 18 χρόνων και σπουδάζει ψυχολογία στην Αθήνα. Ασχολείται με το modelling επαγγελματικά και το τελευταίο διάστημα γράφει τα δικά του χιλιόμετρα σε εγχώριες πασαρέλες. Όταν δεν είναι στη δουλειά ή στη σχολή, κάνει φανατικά callisthenics και περνά χρόνο με τους φίλους του. Λόγω της ενέργειας και του κεφάτου χαρακτήρα του, οι φίλοι του τον φωνάζουν χαϊδευτικά “Goofy”.

Μέσω του GNTM 4, ο Βασίλης θέλει να διεκδικήσει δουλειές, που θα προκαλέσουν αίσθηση και που θα συζητηθούν. Η δίψα του για νέες εμπειρίες, του δίνει το κίνητρο για να πετύχει κάθε στόχο. Απεχθάνεται την αδράνεια, τη διπροσωπία και τη στασιμότητα και θα βάλει τα δυνατά του για να αποδείξει στους κριτές ότι αξίζει τον τίτλο του GNTM 4.

Motto: “Hungry for more”

GNTM 4 Βασίλης Παρωτίδης

Αγγαίος Ποθητός

Ο Αγγαίος κατάγεται από τη Σαντορίνη και τη Σιβηρία και σπουδάζει personal trainer. Το modelling για τον Αγγαίο είναι υπόθεση οικογενειακή, αφού κληρονόμησε το πάθος του για τον χώρο από τη μητέρα του, που ήταν και η ίδια μοντέλο. Αν και μόλις 20 χρονών, μετρά ήδη πολλές επιτυχημένες συνεργασίες και πρωταγωνιστικούς ρόλους σε διαφημιστικά.

Δίνει όλη την ενέργειά του σε ό,τι καταπιάνεται, ενώ λατρεύει τα extreme sports και ο,τιδήποτε ανεβάζει την αδρεναλίνη. Είναι τύπος που προτιμά να μετανιώνει για κάτι που έκανε, παρά για κάτι που δεν τόλμησε. Το GNTM 4 αποτελεί για εκείνον ένα προσωπικό στοίχημα, καθώς πέρσι κόπηκε στη διαδικασία του bootcamp. H δεύτερη προσπάθεια ελπίζει να είναι και η τυχερή!

Motto: “Bad ideas make good memories”

GNTM 4 Αγγαίος Ποθητός

Κωνσταντίνος Τσαγκάρης

Ο Κωνσταντίνος είναι 21 ετών και έχει σπουδάσει Business Management στη Βρετανία. Σε επαγγελματικό επίπεδο, ο χρόνος και το ενδιαφέρον του μοιράζονται μεταξύ marketing και modelling. Θεωρεί πως το GNTM 4 είναι η αφετηρία για να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο ως μοντέλο και να εδραιώσει την παρουσία του στον χώρο, εντός και εκτός συνόρων. Προσαρμόζεται σαν χαμαιλέοντας στις καταστάσεις και δεν φοβάται την αυστηρή κριτική.

Όπως τονίζει και ο ίδιος “ό,τι και να λένε οι άλλοι, εσύ να κάνεις αυτό που σε γεμίζει”. Αγαπημένα του χόμπι είναι το cheerleading και ο χορός, ενώ από μικρός κάνει πρωταθλητισμό σε παγκόσμιο επίπεδο σε αγώνες debate. Στο GNTM 4 ελπίζει, πέρα από τα απαραίτητα φωτογραφικά «κλικ», να έχει όλα τα επιχειρήματα, που θα αντικρούσουν κάθε αντίλογο, ώστε να βγει νικητής.

Motto: “Perfect is boring”

GNTM 4 Κωνσταντίνος Τσαγκάρης

Θοδωρής Τσαρούχας

Ο Θοδωρής εργάζεται ως γυμναστής και στα 32 του δηλώνει αρκετά νέος αλλά και ώριμος ταυτόχρονα. Τα 12 χρόνια ενασχόλησης με την ενόργανη γυμναστική του δίδαξαν αυστηρή πειθαρχία, στοχοπροσήλωση και τον τρόπο να υπερνικά τον ίδιο του τον εαυτό. Τα τελευταία δύο χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το modelling ως character model.

Οι απαιτητικές δοκιμασίες του GNTM 4 τον εξιτάρουν και ανυπομονεί να δοκιμαστεί σε διαφορετικά concepts. Άλλωστε, δηλώνει πως δεν είναι φτιαγμένος για τα εύκολα. Αγαπά τη metal και τη rock μουσική, τα τατουάζ και τη σκανδιναβική μυθολογία. Η συγκατοίκηση θα είναι πρωτόγνωρη εμπειρία για εκείνον, ενώ θα του λείψουν τα τρία γερμανικά ποιμενικά σκυλιά του, που λατρεύει. Αν και λακωνικός στα λόγια, στοχεύει να “ροκάρει” μέχρι τέλους στη σκηνή του GNTM 4.

Motto: “Work hard in silence, let success make all the noise”

GNTM 4 Θοδωρής Τσαρούχας

Στυλιανός Φλωρίδης

Ο Στυλιανός είναι 29 ετών, έρχεται από τη Λεμεσό και είναι επαγγελματίας μοντέλο. Το portfolio του είναι γεμάτο συνεργασίες σε Ελλάδα, Κύπρο, Ιταλία, Αγγλία και Κίνα. Στο GNTM 4 έρχεται για να πετύχει το μεγάλο του όνειρο: να γίνει το πρόσωπο μιας μεγάλης καμπάνιας μόδας διεθνούς εμβέλειας.

Η εμπειρία του θεωρεί πως θα τον βοηθήσει μεν αλλά μέχρι ενός σημείου, καθώς τα ανατρεπτικά concepts του GNTM 4 αποτελούν για αυτόν νέα πρόκληση. Άλλωστε, το μήνυμα, που επιθυμεί να στείλει προς πάσα κατεύθυνση, είναι πως γι’αυτόν τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Τα δύο στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν είναι η τελειομανία και το καυστικό του χιούμορ. Βρίσκει βαρετό το να είναι σοβαρός και το μόνο που θα τον κάνει να χάσει το χαμόγελο του είναι η αδικία και η έλλειψη σεβασμού.

Μότο: “Stay foolish to stay sane”

GNTM 4 Στυλιανός Φλωρίδης