Σασμός: Επικό τρολ στις Άγριες Μέλισσες - Η σκηνή Αστέρη - Αργυρώς που έγινε viral

Και μάλιστα από την... πρώην Θεοδοσία!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σασμός: Επικό τρολ στις Άγριες Μέλισσες - Η σκηνή Αστέρη - Αργυρώς που έγινε viral

Μπορεί ο Σασμός να είναι μία παραδοσιακά δραματική σειρά, ωστόσο οι σεναριογράφοι της έδειξαν πως έχουν μπόλικη δόση χιούμορ. Συγκεκριμένα, σε ένα από τα προηγούμενα επεισόδια έκαναν μία επική αναφορά στους ανταγωνιστές τους, τις «Άγριες Μέλισσες».

Η πρωταγωνίστρια του Σασμού, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, έπαιξε στην πρώτη σεζόν των Άγριων Μελισσών, όπου υποδύθηκε την «Θεοδοσία», τη συζύγου του Λάμπρου που έφτασε έγινε η αφορμή για να ομολογήσει τον φόνο η Ελένη.

Σε μία σκηνή του Σασμού λοιπόν, οι 2 ερωτευμένοι πρωταγωνιστές, η Αργυρώ και ο Αστέρης, επισκέπτονται ένα μελίσσι. Οι ηθοποιοί, εμφανώς καλοδιάθετοι, σε ένα αυτοσχεδιαστικό στιγμιότυπο, έκαναν ένα λογοπαίγνιο με τον τίτλο της σειράς του ανταγωνισμού.

«Τσιμπάνε οι μέλισσες;», ρωτάει η Αργυρώ τον Αστέρη. «Άμα τις πειράξεις δεν τσιμπάνε οι μέλισσες. Δεν είναι άγριες», της απαντά ο συμπρωταγωνιστής της και εκείνη γελά αυθόρμητα.

Η σκηνή του Σασμού που τρολάρει τις Άγριες Μέλισσες

Βάφεται με αίμα το νυφικό της - Ένας γάμος και μια κηδεία στον Σασμό

Αυτή η σειρά δεν θα σταματήσει να μας εκπλήσσει! Το Youweekly.gr σας έχει αποκαλύψει ήδη τι θα συμβεί στο αποψινό 30/9 επεισόδιο του Σασμού και τώρα θα πάει ένα βήμα παραπέρα τις πληροφορίες του...

Η εμμονή της Θοδώρας για τον Πέτρο μεγαλώνει και συνέχεια έχει στον νου της πώς να του κάνει κακό. Ωστόσο οι μέρες περνάνε και ο Πέτρος δεν φαίνεται να της δίνει καμία σημασία. Ετσι η Θοδώρα ορκίζεται να εκδικηθεί τον Πέτρο, ενώ αποφασίζει να προχωρήσει με τον Γιώργη, περισσότερο από πείσμα: «Λοιπόν το αποφασίσαμε, θα αρραβωνιαστούμε με τον Γιώργη να μην έχετε να λέτε και με πρήζετε. Αρχίστε να κάνετε τις ετοιμασίες γιατί θα έρθει ο Ηρακλειώτης να με ζητήσει», λέει στους γονείς της. Την επόμενη ο Γιώργης δίνει λόγο με τη Θοδώρα και το γιορτάζουν με όλη την οικογένεια σε ένα δείπνο, όμως κάτι απρόβλεπτο χαλάει τη βραδιά.

Ο Μανόλης έχει πάρει κρυφά από τον πατέρα του έναν σκύλο, ο οποίος όρμησε στην τούρτα και την κατέστρεψε. Ο Μανόλης έντρομος παίρνει το σκυλί για να το εξαφανίσει πριν το εντοπίσουν. Στο μεταξύ καθώς η σχέση του Πέτρου και της Μαίρης προχωρά, η Θοδώρα το μαθαίνει από τον Γιώργη που συνεχίζει να τον πολιορκεί για το οικόπεδο κα της γυρίζει το μάτι. Ο Πέτρος δεν θα αργήσει να βρεθεί σε θανάσιμο κίνδυνο και μάλιστα, θα πεθάνει! Δείτε εδώ το πως...