Μπαμπάς ο Κωστής Μαραβέγιας - Ετοιμάζεται για το πρώτο του παιδάκι

Το αποκάλυψε στην κάμερα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μπαμπάς ο Κωστής Μαραβέγιας - Ετοιμάζεται για το πρώτο του παιδάκι

Προσπαθούν όσο μπορούν, από τότε που ξεκίνησε η σχέση τους, να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας! Ωστόσο, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε ο τραγουδιστής - και πλέον παρουσιαστής - Κωστής Μαραβέγιας στην εκπομπή Mega Καλημέρα, αποκάλυψε πως τόσο εκείνος όσο και η σύντροφός του, Τόνια Σωτηροπούλου, είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα!

Αφού ήδη συγκατοικούν - δείτε εδώ φωτογραφίες από το σπίτι τους - το αμέσως επόμενο που ακολουθεί είναι να φέρουν στον κόσμο ένα παιδάκι, που σίγουρα θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Οι αποκαλύψεις του Κωστή Μαραβέγια

«Ότι δεν συνέβη με τα παιδιά του αυτό που είχα στο μυαλό μου είναι αλήθεια, ότι πια η τηλεόραση, ένα σόου δεν μπορεί να φτιάξει μία καριέρα. Δίνει ένα μικρό βήμα».

Ακόμη, ανέφερε πως πιστεύει ότι γίνει πατέρας σύντομα!

«Κάτσε να κάνουμε πρώτα την εκπομπή και στα επόμενα σχέδια είναι ένα παιδί. «Βλέπω τους πατεράδες που έρχονται με τα παιδιά στις συναυλίες, με κούνιες έρχονται» είπε χαρακτηριστικά.

Η σύντροφός του

«Είμαστε ήδη παντρεμένοι με την Τόνια Σωτηροπούλου»

«Είμαστε ήδη παντρεμένοι με την Τόνια Σωτηροπούλου όπως αντιλαμβανόμαστε τον δεσμό που φέρει ο γάμος., Δεν είναι τυπικό, δεν έχουμε επισημοποιήσει κάπως. Αισθάνομαι ήδη ότι υπάρχει γάμος. Στην εκκλησία δεν θα πάω να κάνω γάμο, προτιμώ το δημαρχείο. Είναι ένα τυπικό κομμάτι, που δημιουργική μία νομική σχέση, το οποίο σίγουρα θα γίνει μόλις υπάρχει και το γόνιμο έδαφος».

Με τη σειρά της, η Τόνια Σωτηροπούλου είπε για τον σύντροφό της: «Είναι ένας άνθρωπος που διαχειρίζεται οτιδήποτε σκοτεινό, ήρεμο ή χαρούμενο μόνος του. Όταν κάτι τον θλίβει πολύ, κλείνεται στον δικό του κόσμο και με κάποιον τρόπο κάνει τη δική του θεραπεία.

Με πολλή μεγάλη μου χαρά λέω το για πάντα για τον Κωστή. Αισθάνομαι ότι είναι πολλά πράγματα για μένα. Δεν είναι μόνο ο σύντροφος μου. Είναι ο άνθρωπος που έχω επιλέξει και με έχει επιλέξει, είναι ο καλύτερος μου φίλος και ένας άνθρωπος που αγαπώ ίσως από οποιονδήποτε άλλον».