Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή μετά το δημοσίευμα για τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Με casual ρούχα στο πλευρό καλών της φίλων

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή μετά το δημοσίευμα για τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή αποτελεί χωρίς αμφιβολία το πρόσωπο των τελευταίων μηνών. Ο χωρισμός της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, συντάραξε την ελληνική showbiz, ενώ τις τελευταίες μέρες φουντώνουν όλο και περισσότερο οι φήμες που τη θέλουν σε σχέση με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Συγκεκριμένα, τις προηγούμενες μέρες κυκλοφόρησε μία φωτογραφία της τραγουδίστριας με τον ηθοποιό σε κοινή τους έξοδο και έκτοτε, όλοι αναρωτιούνται αν το μεταξύ τους είναι επίσημο.

Η Δέσποινα Βανδή δεν έχει επιθυμήσει να κάνει κάποιο σχόλιο προς το παρόν, ενώ κάθε αναφορά στην προσωπική της ζωή αποτελεί για εκείνη «κόκκινο πανί». Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η ατάκα που της είπε η Σάσα Σταμάτη στην πρεμιέρα του J2US.

Το βράδυ της Παρασκευής, η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε σε ένα event μαζί με καλούς της φίλους, φορώντας ένα πολύ casual ρούχο.

Φωτογραφίες από τη δημόσια εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή

Δέσποινα Βανδή Νικηφόρος
Δέσποινα Βανδή Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η αποκάλυψη του Χριστοφόρου για την προσωπική ζωή της Δέσποινας Βανδή

Δηλώσεις στις κάμερες έκανε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο συνεργάτης της Δέσποινας Βανδή επί σκηνής στο Notes live. Μεταξύ άλλων, μίλησε και για την προσωπική της τραγουδίστριας, όπως έκανε άλλωστε πριν μερικές ημέρες όταν σχολίασε το διαζύγιο της.

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για την ζωή της και αν είναι ερωτευμένη, απάντησε με τον πιο σωστό τρόπο χωρίς να δίνει λεπτομέρειες.

«Η Δέσποινα Βανδή είναι πάντα ερωτευμένη… με τη δουλειά της. Έχει μόνο ένα ελάττωμα, αγαπάει τα λάθος άτομα», ήταν η ιδιαίτερη απάντηση του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου για την Δέσποινα Βανδή.