Φως στο Τούνελ: Πρεμιέρα για την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη

Από την νέα τηλεοπτική της στέγη, το MEGA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φως στο Τούνελ: Πρεμιέρα για την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη

Μέσα από την νέα της τηλεοπτική στέγη που είναι πλέον το Μega πρόκειται να καλωσορίσει η Αγγελική Νικολούλη τους τηλεθεατές της. Η μέρα και η ώρα παραμένουν ίδιες όπως κάθε χρονιά.

Τότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη

«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Αγγελική Νικολούλη στο δυναμικό του. Η Αγγελική Νικολούλη είναι μια ξεχωριστή περίπτωση δημοσιογράφου. Είναι αυτή που πάντα ψάχνει και πάντα βρίσκει. Είναι τόσο έγκυρη, όσο και αποτελεσματική. Είναι ο επαγγελματίας που δεν ησυχάζει ποτέ, δεν επαναπαύεται ποτέ, δεν κουράζεται ποτέ. Είναι ένα βήμα μπροστά από τα γεγονότα, επηρεάζει τις εξελίξεις των σημαντικών υποθέσεων που αναλαμβάνει. Δεν είναι μόνο η γνώση και η εργατικότητά της.

Είναι το κύρος και το ένστικτό της. Είναι η αποδοχή όλου του κόσμου και η μεγάλη αγάπη προς το πρόσωπό της. Όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής της πορείας έχει εισπράξει μόνο θαυμασμό, εκτίμηση και διεθνή αναγνώριση. Στο νέο πρόγραμμα του MEGA θα κάνει αυτό που γνωρίζει πολύ καλά: έρευνα με αποτέλεσμα. Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μόνο επιτυχίες» έγραφε αναλυτικά η ανακοίνωση του καναλιού.

Στις 22 του Οκτώβρη στις 23:30 η δημοσιογράφος θα ρίξει «Φως στο τούνελ» και σε υποθέσεις που σόκαραν και έμειναν ανεξιχνίαστες.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοσιογράφος μαζί με την ομάδα της για την πρεμιέρα ετοιμάζουν εκπλήξεις που θα καθηλώσουν το κοινό. Για 27η χρονιά η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει για να φωτίσει μυστηριώδεις εξαφανίσεις, ανεξιχνίαστες δολοφονίες και ύποπτους θανάτους.

Φως στο Τούνελ τότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη

Το μήνυμα της Αγγελικής Νικολούλη για το Mega

«Γειά σας! Εδώ είμαστε στο Mega! Στο νέο και γεμάτο πρόγραμμά μας, οι ώρες του τηλεθεατή θα έχουν ενδιαφέρουν. Τι θα βλέπω εγώ στο κανάλι μας; Όλα θέλω να τα βλέπω να έχω μία γενική εικόνα να ενημερώνομαι. Επιλέγω τον Νίκο Ευαγγελάτο, γιατί ξέρει να καλύπτει καλά την επικαιρότητα. Θέλω να δω και τις ανθρώπινες ιστορίες της Δώρας Αναγνωστοπούλου.

Να στείλω τη θετική μου ενέργεια στους συναδέλφους, και στα κορίτσια, τις παρουσιάστριες που έχουν κερδίσει με τον αγώνα τους και τη δουλειά τους, την αγάπη σας. Ελένη, Ελεονώρα, Μαρία, Σίσσυ, Σμαράγδα, Κατερίνα, Δανάη», είπε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Αγγελική Νικολούλη.